Haberler

Muğla: Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi Ekiplerinden Marmaris Belediyespor, İzmirspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor.

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi ekiplerinden Marmaris Belediyespor, İzmirspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Geçen hafta Mersin İdmanyurdu'nu yenerek moral bulan Marmaris Belediyespor, İzmirspor deplasmanından da puanla dönerek zirve yarışını devam ettirmek istiyor. Mersin İdmanyurdu maçını kazanarak liderlik için bir adım daha attıklarını belirten Marmaris Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Ali Çınar, "Mersin İdmanyurdu takımı bizim maç öncesi teknik direktör değişikliğine gitmişti. Rakibimiz için bu maç çok önemliydi ve bu düşünceyle sahaya çıktılar. İlk yarıda rakibimiz daha baskılı göründü. Ancak, ikinci yarıda dengeyi sağlayıp oyunun üstünlüğünü elimize geçirdik. Golü bulunca da rahatladık. Mersin İdmanyurdu maçında ortaya koydukları futbol ve aldıkları galibiyet sebebiyle futbolcularımı kutluyorum. Kazanmak için ne gerekiyorsa onu yaptılar" dedi.

İzmirspor'un güçlü bir takım olduğunu belirten Çınar, "Lider Alanyaspor'a tek puan kaybını yaşatan takım İzmirspor. Çok zor geçecek olan bu maçtan mutlaka puanla ayrılmak zorundayız" diye konuştu. Tüm futbolcularının hazır olduğunu ve takım kurmakta zorlandığını belirten Çınar, oyuncularına teşekkür ettiğini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title