Haberler

Muğla: "Datça Wındsurf Cup 2006" Yarışları Sona Erdi

Türkiye Yelken Federasyonu tarafından düzenlenen "Datça Windsurf Cup 2006" yarışları sona erdi.

Türkiye Yelken Federasyonu tarafından düzenlenen "Datça Windsurf Cup 2006" yarışları sona erdi.

Ev sahipliğini Datça Belediyesi'nin yaptığı yarışlar, bugünkü mücadelelerle sona ererken, yarışlar sonunda Funboard Slalom Erkekler Kategorisi'nde birinciliği İzmir bölgesinden Bora Kozanoğlu kazandı. Yarışta ikinciliği İstanbul bölgesinden Ertuğrul İçingir, üçüncülüğü ise Muğla bölgesinden Hüseyin Sert elde etti. Funboard Slalom Bayanlar Kategorisi'nde İzmir bölgesinden Skadi Pekdağ'ın birinci tamamladığı yarışta, İstanbul bölgesinden İlknur İçingir 2., Muğla bölgesinden Eirini Symirnaiou da 3. oldu. Master Kategorisi'nde İzmir bölgesinden Kaan Özbenli'nin birinci olduğu yarışta ise, ikinciliği İstanbul bölgesinden Metin Osmanoğlu, üçüncülüğü de Muğla bölgesinden Necati Tuncel elde etti. Freestyle kategorisinde ise birinciliği İzmir bölgesinden Burak Dalgıç kazandı.

Öte yandan, yarışlar sonunda dereceye giren sporculara Mormaii Beachwear tarafından hazırlanan kupaları ve madalyaları verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title