Haberler

Model Sinem Sülün'ün Yatak Odasına 'Böcek' Yerleştiren Eski Eşinin Ailesine 2 Yıl Hapis

Güncelleme:

Eski Türkiye güzeli Sinem Sülün'ün yatak odasına "böcek" diye bilinen dinleme cihazı yerleştiren eski kayınvalidesi Hikmet Birsen Yüksel ve kayınpederi Sami Yüksel, 2 yıl 6 ay 15'er gün hapis cezasına çarptırıldı.

Model Sinem Sülün'ün yatak odasına dinleme cihazı yerleştiren eski kayınvalidesi ve kayınpederi hapis cezasına çaptırıldı.

PRİZDE DİNLEME CİHAZI BULDU

2013 yılında tekstilci Mustafa Yüksel ile evlenen 2005 Miss Model Of Turkey yarışmasının birinci Sinem Sülün, evliliğinden bir süre sonra yatak odalarındaki üçlü prizde 'böcek' diye bilinen dinleme cihazı buldu. Eşinin ailesinin kendisini dinlettiğini iddia ederek mahkemeye başvuran model, ardından eşinden boşandı.

Model Sinem Sülün Yatak Odasına Ses Kayıt Cihazı Yerleştiren Eski Eşine Ailesine 2 Yıl Hapis Cezası VerildiSinem Sülün ve avukatı

2 YIL 6 AY HAPİS CEZASI

Sinem Sülün'ün açtığı dinleme davasında kayınpeder Sami Yüksel ve kayınvalide Birsen Yüksel 2 yıl 6'şar ay hapis cezası aldı.

Model Sinem Sülün Yatak Odasına Ses Kayıt Cihazı Yerleştiren Eski Eşine Ailesine 2 Yıl Hapis Cezası Verildi

Model Sinem Sülün Yatak Odasına Ses Kayıt Cihazı Yerleştiren Eski Eşine Ailesine 2 Yıl Hapis Cezası Verildi

Model Sinem Sülün Yatak Odasına Ses Kayıt Cihazı Yerleştiren Eski Eşine Ailesine 2 Yıl Hapis Cezası Verildi

Model Sinem Sülün Yatak Odasına Ses Kayıt Cihazı Yerleştiren Eski Eşine Ailesine 2 Yıl Hapis Cezası Verildi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mustafa Yüksel Sinem Sülün Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (17)

Ayşegül:

kayınvalide mi arkanıza bile bakmadan kaçın

12
3
yanıtYanıtla
RuHi:

Sende bir gün kayınvalide olacaksın. Ve senin bu yorumunu beğenenlerde. Ve o gün bu gençlik ve bu beklentiler olmayacak. Hayat çok farklı olacak artık. Kırışmış cildin ve dirençsiz bedenin tatlı bir söz ve güzel bakışlar isteyecek. Çocuk sesleri, küçük oyunlar, sert olmayan meyveler, ılık çorbalar canın çekecek. İşte o sessiz ve kimsesiz ortamı yakaladığın zaman, arkasına bakmadan kaçanları görürsen bugünü hatırla lütfen. . .

yanıt1
yanıt1
Büşra:

Insanlari baskalarinin ozel hayatina saygisi olmali ki baskalari da onlarin hayatina saygi gostersin.

11
3
yanıtYanıtla
tırcı osman:

bu anormal bi durum yok , hoperlörü yerleştirenler böyle zevk alıyolar demek ki, zevkler tartışılmaz abi

3
10
yanıtYanıtla
ADMİN:

insanlar şaşırmış gerçekten!gelinin yatak odasına böcek yerleştirmek ne alaka ?

11
1
yanıtYanıtla
Tele mustafa:

Yanlız bu dinleme cihazı veya cep telefonuna program yükleyip dinleme işi özellikle İŞ YERLERİNDE abartılı birşekilde kullanılıyor bunları yakalamak için iki seyyar radyo alıp aynı fm kanalına ayarlayarak dinleme varsa ikinci radyo cızırdamaya başlar yaklaştırdığınızda artıyorsa yerinide bulursunuz

8
0
yanıtYanıtla
serhat:

kayın valide merak etmiş belli ki oğlunun dil darbesi atıp atmadigınk ??

3
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bunlar nasıl insanlar ya neyin kafası bu gerçi bunu yapanda kafa da yok düşünme yeteneğini kaybetmiş nedir bu gelinlerin bu kayınvalide adı altında manyaklardan çektikleri oğluna çok meraklıysan evlendirme ayıp bee bu ceza çok az biraz caydırıcı cezalar verin artık 2 yıl nedir yaa

5
2
yanıtYanıtla
Merto:

belkide anne ile baba oğlunun performasını bilmek istemişlerdir ne var yani bunda :))))))

4
2
yanıtYanıtla
Leyla:

Ne hayatlar var yaaa ?:)

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title