Haberler

Minik Ece'nin Yakınları, Basın Açıklaması Yaptı

İzmir'in Bornova ilçesinde bakıcısının eşi tarafından yastıkla boğularak öldürülen minik Ece'nin yakınları, kısa bir basın açıklaması yaptı.

İzmir'in Bornova ilçesinde bakıcısının eşi tarafından yastıkla boğularak öldürülen minik Ece'nin yakınları, kısa bir basın açıklaması yaptı.

Açıklamada konuşan Ece'nin Amcası Tahsin Uslu, Anne Yasemin Uslu ve Baba Emin Uslu'nun halen şokun etkisinde olduklarını söyledi. Yeğenlerini kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Amca Uslu şöyle konuştu:

"Öğretime yeni başlamıştı. Ece'nin geleceğini planlamak adına yönlendirici bakıcı aileye vermeyi düşündük. Emekli öğretmen olması nedeniyle biz de onlara verdik. Tabi çevreden aldığımız olumlu referanslarla bunu yaptık. Büyük bir şaşkınlık yaşıyoruz olayın şekli daha da yıpratıcı. Anne ve babasının yanında olmaya çalışıyoruz. Güçlü olmaya çalışıyoruz."

Ece'nin dayısı Emre Yücel ise, ailenin hiçbir sıkıntısı yoktu. Zaten ablamın komşularıydı. Ayrıca Ece de çok seviyordu onları. Sürekli gidip geliyordu. Yüce adalete güvenimiz tam" şeklinde konuştu.

Olay yerinde bulunan bazı komşular, Ece'nin katili Salih A.'nın herhangi bir psikolojik rahatsızlık geçirdiğini duymadıklarını ve 2 yıl arayla seçilerek 10 yıldır site yöneticiliği yaptığını söylediler. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yasemin Uslu Emin Uslu Bornova İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title