Haberler

Ağır Makyajlı Ajda Pekkan Görüntüsüyle Olay Yarattı

Güncelleme:

Estetik rekortmeni Ajda Pekkan, önceki akşam Zorlu PSM'de konser verdi. Süperstar, ağır makyajı ve mimiksiz haliyle 'Barbie' bebek gibi görünüyordu.

Zorlu Performans Sanatları Merkezi, her salı akşamı ayrı bir sanatçının konser vereceği, 'Vestel Gururla Yerli Konserler' serisine Ajda Pekkan ile start verdi.

GÖRÜNTÜSÜYLE OLAY YARATTI

Süperstar, geçmişten bugüne en beğenilen şarkılarını seslendirdiği konserinde her zamanki gibi görüntüsüyle de olay yarattı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ajda Pekkan Vestel Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500

Yorumlar (13)

fulya:

yasliliga meydan okumakta cok güzel. insanin kendini yenilemesi ve kendini mutlu hissetmesi harika. Enerji dolu. ajda hanimla yasit olanin cogu Dogru dürüst hareket edemiyor bile. vücütta kireclenmeler degisik hastaliklar. önemli olan saglik. Ajda hanima gönlünce saglikli yasam diliyorum.

13
1
yanıtYanıtla
AAAA:

bu kadar çaba niye er yada geç sende herkes gibi toprak olacaksın amma senin bu çabaların mutlu olmadan toprak olacağın anlamına geliyor son demini kendine ayırda azda olsa yaşa be kadın

7
5
yanıtYanıtla
İzmirli:

80 yaşında ama: )

9
3
yanıtYanıtla
DAŞŞ:

ESTETİK MESTETİK FİZİĞİNE NE DEMELİ TAŞ GİBİ 18 YAŞINDA KIZLAR PATATES ÇUVALI GİBİ GEZİYOR BRAVO AJDA

6
6
yanıtYanıtla
AH GENÇLİK!:

Ne yaparsan yap yaşlanacaksın!

5
1
yanıtYanıtla
MUALLA:

ONUN YAŞINDAKİLER ÇOĞU YAMULDU, VEYA ÇOKTAN ADRES DEĞİŞTİRDİLER. . . O HALA DİNAMİK !!! ÇEKEMEYENLER KENDİLERİNE ÖNCE BİR AYNAYA BAKSINLAR. . .

5
1
yanıtYanıtla
yesun:

Oni nenesi yesun oni nenesiii

4
1
yanıtYanıtla
XANAX:

Ayıp ya , bi gülseydin hayranlarına bari.

2
2
yanıtYanıtla
barış:

birn videoda da 2 reklam cok ama

3
1
yanıtYanıtla
birbilenadam:

Bu kadının gençliğinde dedem çocukmuş.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title