Haberler

Metrobüs Yetkilileri, Milli Piyangoyla Metrobüs Alma Hayali Olan Vatandaşa Ulaşmaya Çalıştı

Güncelleme:

Sokak röportajında Milli Piyango'nun kendisine çıkması halinde "Metrobüs alırım" şeklinde bir ifade kullanan Mehmet Bahattin Çağış isimli vatandaş, "Metrobüs yetkilileri bana ulaşmaya çalıştı" dedi.

İstanbul, Eminönü'nde CNN Türk muhabirinin yaptığı sokak röportajında Milli Piyango'nun kendisine çıkması halinde bir metrobüs alacağını söyleyen Mehmet Bahattin Çağış, kısa süre içerisinde sosyal medyada izlenme rekoru kırdı. Metrobüs alma hayali olan Çağış, ilk kez Best FM'de Adem Metan'ın sunduğu programda konuştu.

METROBÜS HAYALİNİ TEKRAR DİLE GETİRDİ

Yaklaşık beş yıldır Beylikdüzü-Çağlayan arasında yolculuk yaptığını söyleyen Çağış, en büyük hayalinin metrobüste oturarak işe gitmek olduğunu yineledi.

Milli Piyangoyla Metrobüs Alma Hayali Olan Vatandaş Konuştu: Umarım Bundan Sonra Oturarak Yolculuk Yaparım

EVE GELİNCE TELEFONLARIM ÇALMAYA BAŞLADI

Kendi röportajının sosyal medyada ilgi ile izlendiğini arkadaşlarından öğrendiğini söyleyen Metrobüs yolcusu Çağış, "Röportaj sonrası eve geldim birden telefonlarım çalmaya, mesajlar almaya başladım. İlk önce bir arkadaşım aradı. Verdiğim röportajın çok komik olduğunu söyledi. Nerede gördüğünü sorunca 'sosyal medyada' dedi. Sonra iş yerimden müdürüm aradı 'biz seni iş yapmaya yolluyoruz sen röportaj veriyorsun' diye takıldı." ifadelerini kullandı.

Milli Piyangoyla Metrobüs Alma Hayali Olan Vatandaş Konuştu: Umarım Bundan Sonra Oturarak Yolculuk Yaparım

"METROBÜS YETKİLİLERİ BANA ULAŞMAK İSTEDİ"

Çağış'a, programın sunucusu Adem Metan, röportaj sonrası İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerinden Metrobüs yetkililerinin kendisine ulaşmak isteğini söyledi. Metrobüs yolcusu Çağış, "Buna çok sevindim. Umarım bundan sonra oturarak yolculuk yaparım" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sosyal Medya İstanbul 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (22)

dadaşım:

hadi adamı geç aklınca bir şeyler demiş, ama bu nasıl bir spikerlik kadının bi yere yatıp ayaklarını çırpıtmadığı kalmış, yani bakıyorum söylenen söze bu kadar abartılı bir gülme şekli yok, metrobüs alan arkadaşa gelince valla gitmeseydin istanbul''a çekmeseydin bunca sıkıntı bak biz erzurum''da öyle ağlanacak bir halimiz yok şükür, büyük şehre gittiysen çekeceksin cefasını 20 milyonluk şehirde sadece sen yaşamıyorsun senin gibi milyonlarca insan var o çileyi çeken

9
23
yanıtYanıtla
KONYALI:

SİPİKERE BAYILDIM YA 2 İNCİYE ALMAK İSTERETİM

6
8
yanıtYanıtla
nede olsa konyalı:

konya zaten ahlaksızlığın şehri

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

Abinin hayaline bak Sen gel kartal-ferhatpaşa münibüslerine insan gibi gitmeye razıyım ben Ama nah oy alırsın benden Chp li belediyesi benden bu sene

6
6
yanıtYanıtla
matriks:

çölde giderken bindiği dişi deve yi kafayı takan bedevinin fikrasına benziyor

4
2
yanıtYanıtla
SERDAR:

İSTANBUL BELEDİYESİNN HALİİİ AKP ELİNDEE

1
0
yanıtYanıtla
Salih:

Ulan bre nankör buna bari laf atmayın. Erdogan ve AKP sayesinde İstanbul şanına yakışır bir sehir oldu. Eskiden neydi o gecekondu sehri, çöp yığınları pislik.

yanıt0
yanıt0
serdarr serdrrr...:

Arkadaş bak bu komik bi haber. . Insanı tebessum ettıren , Tebeesum edınce moralının ıstem dışı duzelmesıne sebep veren bı haber. . Sıyası bı haber degıl yanı. . . Anladın ??

yanıt0
yanıt0
saygı:

ben istanbul da fatihten yüzyıla oturarak gidebilmek için önce aksi tarafa son durağa gidip oradan ilk duraktan yeni otobüse binerdim . öğretmen dim sabahtan akşama ayakta kalmaktan ayaklarım sızlardı. .

0
0
yanıtYanıtla
yucel28:

En samimi röportaj :)

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title