Haberler

Milletvekilleri ve Galatasaraylı İş Adamlarının Dostluk Maçı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ve Ankara Galatasaraylı İşadamları ve Yöneticiler Derneği Arasında Oynanan Futbol Maçını TBMM 4-3 Kazandı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ve Ankara Galatasaraylı İşadamları ve Yöneticiler Derneği arasında oynanan futbol maçını TBMM 4-3 kazandı.

Maden Tetkik Arama Enstitüsü sahasında TBMM Futbol Takımı ve Ankara Galatasaraylı İşadamları ve Yöneticiler Derneği arasında oynanan dostluk maçında ilginç görüntüler yaşandı. Karşılaşma öncesi her iki takımın kaptanları birbirlerine çiçek verdi. Karşılaşmayı TBMM Futbol Takımı 4-3 kazanırken, maçın ilk yarısında Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ordu Milletvekili Enver Yılmaz sakatlanarak hastaneye kaldırıldı. Karşılaşmanın ilk gölünü atan Yılmaz, sahadan ayrıldığı için üzgün olduğunu belirtti. Kıran kırana geçen karşılaşmada bazı Galatasaraylı futbolcular hakeme bol bol itirazlarda bulundu. Maç sonunda birbirini tebrik eden oyuncular daha sonra hep birlikte kafeteryada çay içti. Bazı Galatasaraylı milletvekilleri maçı kazındıklarını için sevindiklerini, ancak kendi tuttuğu takımı yendikleri için üzüldüklerini belirtti.

(TB-MFS-MEF-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title