Haberler

Milletvekili Yaşar, Başkan Gürkan'ı Ziyaret Etti

AK Parti Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti.

Ak Parti Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti.

Battalgazi Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Yaşar, ziyarette yaptığı konuşmada, hizmet için gayret gösterdiklerini belirterek, kamu adına işler yapmak için halk tarafından görevlendirildiklerini kaydetti.

Hiç kimsenin patron olmadığını aktaran Yaşar, "Hizmete talip olmuşuz ve bu hizmeti sürdüreceğiz. Bu süreçte genel yönetimde de yerel yönetimde de Ak Parti'nin başlattığı bir reform var. Özellikle belediyecilikte AK Parti yeni bir çağ açtı. Bu çerçevede AK Parti'nin belirlediği ve tecrübe ettiği, Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde yıllardır geliştirdiği bir belediyecilik anlayışı var. Biz hem yerelde, hem genelde iyi bir hayat standardı, güvenli bir ülke, güvenli ve temiz bir şehir sunabilmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, belediye olarak yaptıkları çalışmaların Türkiye'ye rol model olduğunu kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Selahattin Gürkan Nurettin Yaşar Battalgazi AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title