Haberler

Milletvekili Vural Kavuncu'dan Tebrik Ziyareti

AK Parti Kütahya Milletvekili ve önceki dönem TBMM Sağlık, Aile ve Çalışma Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Vural Kavuncu, Güral ailesine tebrik ziyaretinde bulundu.

Kavuncu'ya, AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı Mehmet Eşsiz ve AK Parti Merkez Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeleri de eşlik etti.

Vural Kavuncu ve beraberindeki heyet, Güral Porselen İcra Kurulu Başkanı Naci Pekcan tarafından karşılandı.

Ziyarette konuşan Milletvekili Kavuncu, "İsmet Güral ve İcra Kurulu Başkanı Naci Pekcan'a heyet olarak bir ziyarette bulunuyoruz. İsmet Güral, il dışında bir görevde bulunuyormuş.Bu nedenle kendisi ile görüşemedik.Uluslararası Pecs Üniversitesi'nin kendisine tevcih ettiği 'fahri doktora diploması'nedeniyle candan kutluyorum. Ayrıca DEİK Türk-Slovakya İş Konseyi Başkanlığı'na yeniden seçilmesini, Antalya'da bulunan otellerinin dünya çapında prestiji olan ödüller kazanmasından da büyük memnuniyet ve onur duyduk" şeklinde konuştu.

Kavuncu, Kütahyalılar'ın Cumhurbaşkanı'ndan ikinci bir üniversite kuruluması için istekte bulunduğunu belirterek, " Halkımızın bu talebini Cumhurbaşkanımıza arz edeceğiz.Kütahya termal Turizm Merkezleri hakkında çalışmalarımız da devam ediyor diye konuştu.

Kavuncu, Türk porselen sektörünün en tecrübeli ve kıdemli yöneticilerinden olan Naci Pekcan'a teşekkür ederek, kutladı.

Güral Porselen İcra Kurulu Başkanı Naci Pencan, "Milletvekilimiz Prof. Dr. Vural Kavuncu, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Eşsiz ve Yönetim Kurulu üyelerinin bu nazik ziyareti ve kutlamalarına teşekkürlerimizi sunuyorum. İsmet Güral'a bu nazik ziyaret ve kutlamaları ileteceğim"şeklinde konuştu. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Vural Kavuncu İsmet Güral Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title