Haberler

Milletvekili Feyzullah Kıyıklık'ın Çarpışan Otomobil Keyfi

Bağcılar'da Kurulan "Ramazan Çadırı İrfan Sofrası"nın Tanıtım Toplantısına Katılan AK Parti İstanbul Milletvekili ve Bağcılar Eski Belediye Başkanı Feyzullah Kıyıklık, Alandaki Çarpışan Otomobillere Binerek Eğlendi.

Bağcılar'da kurulan "Ramazan Çadırı İrfan Sofrası"nın tanıtım toplantısına katılan AK Parti İstanbul Milletvekili ve Bağcılar eski Belediye Başkanı Feyzullah Kıyıklık, alandaki çarpışan otomobillere binerek eğlendi.

Bağcılar Belediyesi tarafından kurulan "Ramazan Çadırı İrfan Sofrası"nın tanıtımı düzenlenen törenle yapıldı. Törene AK Parti İstanbul Milletvekili Bağcılar eski Belediye Başkanı Feyzullah Kıyıklık, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve çok sayıda davetli katıldı. Bağcılar Belediyesi artık geleneksel hale gelen "Ramazan Çadırı İrfan Sofrası" adını verdiği kültür programlarının 12.'sini gerçekleştiriyor. Türkiye'nin gündemindeki konuları her akşam seçkin ilim, fikir adamları ve gazetecilerle

Bağcılar halkının bilgisine sunan Bağcılar Belediyesi kültür sanat etkinliklerini tanınmış sanatçıların yer aldığı konserlerle halkın Ramazan ayını dolu dolu yaşamasını amaçlıyor. 2 bin 500 kişilik çadırın yanına çocukların eğlenmesi için lunapark, kitap, hediyelik eşya merkezi, nargile, çay ve kahve içmek için Yörük çadırının bulunduğu büyük bir çadır daha kuruldu. Her iki çadır tüm Ramazan boyunca, Bağcılar halkı ve İstanbullular'a hizmet verecek. Bin metre karelik alana kurulan çadır katılımcılarını

bekliyor. Alanda katılımcılar için bay, bayan mescidi 19 adet tuvalet bulunuyor. 30 adet her biri 9 metre kareden oluşan satış standları kuruldu. 300 araç kapasiteli otoparkın hizmet verildiği alanda Yörük çadırı 100 metre kareden oluşuyor.

Toplantıda bir konuşma yapan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, "Bağcılar belediyesinin yaptığı birçok çalışma Türkiye'de hep ilk olarak anıldı. Çadırlardaki kültürel etkinlikleri ilk biz başlattık. Sadece iftar yapılmadı. Buralarda çeşitli sosyal ve kültürel faaliyetler de yapılıyor. İnsan odaklı halka dayalı bir yönetim sürdürmeye çalışıyoruz" dedi.

İstanbul Milletvekili Kıyıklık ise, "Çadır için güzel yer seçilmiş, başkanı ve ekibini tebrik ediyorum. Ramazan ayı çok önemli. Bu ay çok farklı yaşanıyor. Türkiye'de çok şey değişiyor. Sivil bir Anayasa hazırlanıyor. Türkiye'de Osmanlı'dan bu yana ilk kez sivil bir anayasa hazırlanıyor. Ben çok ümitliyim. Demokratikleşme çok hızlı gelişiyor. Halk kazanıyor" diye konuştu.

Ardından Kıyıklık ve Çağırıcı ramazan çadırındaki etkinliklerde sahne alacak sanatçılarla birlikte çarpışan otomobillere binerek eğlendi.

Daha sonra kendisine mikrofon uzatılan Kıyıklık, "Çok iyiydi, yıllar sonra çarpışan otomobillere bir kez daha binmiş olduk" dedi.

(CC-RA-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title