Haberler

Milanlı Taye Taiwo Bursaspor'da

Bursaspor yönetim Kurulu Nijerye Milli Takımı ve İtalya futbol devi AC Milan'ın sol bek oyuncusu Taye Taiwo Bursasporlu oldu.

Bursaspor Yönetim Kurulu sol bek olarak Taye Taiwo'yu yaptığı pazarlıklar sonrasında 3 yıllık sözleşme ile Bursaspor'un kadrosuna kattı. Siyahi oyuncunun imza töreni yarın Özlüce Tesislerinde gerçekleşecek.

TAİWO KİMDİR?

Nijeryalı futbolcu 16 Nisan 1985 tarihinde Lagos'ta dünyaya geldi. Ülkesinde başladığı futbol hayatına 2004-2005 sezonunda Avrupa'ya Fransa'nın Marsilya takımına transfer oldu. 2011-2012 sezonuna dek Marsilya'da oynayan başarılı sol bek 1 Temmuz 2011 tarihinde İtalyan devi AC Milan'a transfer oldu. Taiwo daha sonra Quens Park Rangers ve Dinamo Kiev takımlarında kiralık olarak forma giydi. Kariyerinde oynadığı 303 maçta 27 gol attı. 54 kez Nijerya Milli Takımı'nın formasını giyen Taiwo 5 kez milli takım formasıyla gol attı. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Taye Taiwo Bursaspor İtalya Milan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title