Haberler

Michael Kors Özel Ödülü Sahibini Buldu

Güncelleme:

God's Love We Deliver ve Michael Kors'un dünyadaki açlığı durdurmak için verdiği savaşa dikkat çekmesi açısından, 16 Ekim 2014 Perşembe Dünya Gıda Günü'nde 8.'si gerçekleştirilecek Golden Heart Ödüllerinin sahipleri belli oldu.

God's Love We Deliver organizasyonu ve Michael Kors'un ev sahipliğini yaptığı bu çok özel ödül töreninde Vogue Genel Yayın Yönetmeni ve Condé Nast Artistik Direktörü Anna Wintour, yıllardır toplum adına gerçekleştirdiği hizmetlerden dolayı "Michael Kors Özel Ödülünü", Leslie Moonves ise Golden Heart Yaşamboyu Başari Ödülü'nü alacak.

New York'ta hastalara yemek hazırlayıp eve teslim eden God's Love We Deliver'in, 20 yıldan fazla bir süredir yönetim kurulu üyeliğini yürüten Michael Kors : "Anna'ya bu ödülü vermekten gurur duyuyorum çünkü God's Love We Deliver'ın en büyük destekçilerinden biri olmasının yanı sıra topluma verdiği hizmetler sınır tanımayacak ölçüde." dedi.

CBS CEO ve Başkanı Leslie Moonves ise Akademi ödüllerini kazanan ve World Food Programme fahri partneri aktris Halle Berry'nin sunumu ile Yaşamboyu Başarı Golden Heart ile ödüllendirilecek. Kors,"Leslie Moonves'in uzun yıllardır God's Love'a verdiği destek ve muazzam katkısı takdir edilecek ölçüde." diyerek duygularını ifade etti.

God's Love We Deliver yönetim kurulu üyeleri Blaine Trump ve Michael Kors, Halle Berry ve Michael Kors CEO'su John Idol'ın da katılacağı etkinliğe başkanlık yapacak. New York Senatörü Kirsten Gillibrand tören gecesine onursal eş başkan olarak katılım sağlayacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Dünya Gıda Günü Michael Kors Vogue Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title