Haberler

MHP Genel Başkan Adayı Şahin'den İddialı Açıklamalar

Konya'da bulunan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Adayı Seyfi Şahin, genel başkan seçilmesi halinde bir sonraki seçimlerde partisinin iktidar olacağını ve terörü bitirip idam cezasının geri getirecekleri vaadinde bulundu.

Konya'da bulunan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Adayı Seyfi Şahin, genel başkan seçilmesi halinde bir sonraki seçimlerde partisinin iktidar olacağını ve terörü bitirip idam cezasının geri getirecekleri vaadinde bulundu.

MHP Konya İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Seyfi Şahin, partisinin şuan ülkücülerin ve Türk milletinin taleplerini karşılayamaz durumda olduğunu, bu nedenle iktidara gelemediğini söyledi.

MHP Genel Başkanı olması halinde bir çok değişikliğe imza atacağını savunan Şahin, "Genel başkan olursam bir seçim sonra iktidarız kesinlikle. MHP'yi kesin kez iktidar edeceğiz. Artık bunu sokaktaki insana sorduğunuz zaman bile hissediyorsunuz. MHP'nin başkanını değiştirin oyumuzu verelim diyor. Çeşitli güçler MHP'nin gençliğini Ülkücüleri özünden saptırdı. 1980 öncesi misyonunu tekrar getirmek zorundayız. O halde gençlerimizi İslam inancı, ahlakı bütün, üniversite gençlerini kucaklayan onları seven ve her türlü sosyal faaliyetlere giden, yurt sorunlarını halleden ve okuldaki sorunlarını da halleden bir kuruluş haline getireceğiz.

Milleti bu kadar kucakladıktan sonra biz bu milleti sevdikten sonra niye bize oy vermesin. Kesin verecek Allah izin verirse" dedi. Şahin, iddialı açıklamalarına şöyle devam etti:

"Genel başkan olduktan sonra Konya'da belediye alacağız. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Biz yektir Allah deyip bastırdık mı hiç kimse önümüzde duramaz. İlk seçimde başbakan olacağım. Bugünkü statüye göre. veya son yapılan anayasa değişikliğine göre devlet başkanı olacağım. Boşanmaların üzerine gideceğiz, psikolojik eğitim veya cezai hükümler vererek. Zinayı suç olarak sayacağız. İdamı geri getireceğiz Allah izin verirse. Dört yıl içerisinde sokakta gezen arabaların 3'te 1'i yüzde yüz yerli olacak. Türkiye'nin 600 bin askeri var. 400 bin polisi var. 1 milyon silahlı gücü var. PKK'nın ne kadar var. Elinde bir milyon silahlı gücü olan bir devlet 10 bin tane teröristin nasıl hakkından gelemiyor. Gelemediğinin sebebi Türkiye'yi yöneten başbakanların ve uluslar arası baskıların Türkiye'yi bu PKK melanetine bulaştırmasıdır. Bir yılda terör sorunun

halletmezsem dünya bize dar olsun." - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Seyfi Şahin Türkiye Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title