Haberler

Metroda kadınların fotoğrafını çektiği iddia edilen kişiyi diğer yolcular linç etmek istedi

Güncelleme:

Bursa'da metro içerisinde bulunan kadınların etek altı görüntülerini çektiği öne sürülen kişi, diğer yolcular tarafından linç edilmek istendi. Olay anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Bursa'da metroda cep telefonuyla kadınların fotoğrafını çektiği iddia edilen şahıs darp edildi. Metrodaki gergin anlar bir vatandaş tarafından kaydedildi. Kaşı yarılan şüpheli şahıs metrodan inerek uzaklaştı.

Olay, Bursa'da toplu ulaşım aracı olan metroda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, metro içerisinde bulunan vatandaşlar, başka bir kişinin cep telefonuyla kadınların fotoğraflarını çektiğini iddia ederek adama saldırdı.

TEKME VE TOKATLAR HAVADA UÇUŞTU

Tekme ve tokatların havada uçtuğu ve küfürlerin edildiği metroda diğer vatandaşlar araya girerek kavgayı bitirdi. Kadınların fotoğrafını çektiği iddia edilen kişi ise, 'cep telefonundaki fotoğrafları göster' demelerine rağmen cep telefonunu göstermezken, şikayetçi olacağını söyleyerek metrodan indi.

DARP EDİLME ANI KAMERADA

Kadınların fotoğrafını çektiği iddia edilen kişinin darp edilme anları saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (37)

Ölüm meleği:

Kadın iftira atmıştır.

9
51
yanıtYanıtla
ses:

Arkadaşlar benimde başıma geldi hic alakam olmadığı halde böyle bir suc atıldı sonradan kameraya bakılmasını istedim karakola cektirdim hic bir alakam olmadıgı anlaşıldı sizinde başınıza gelebilir kadına şiddete sözlü yada fiili farketmez karşıyım ama başınıza geldiğinde anlarsınız

55
2
yanıtYanıtla
.......:

Ben balkonu bile sokak addederek ona gore giyiniyorum.Bursa gibi buyuksehirde etek pek kullanisli bir giyim tarzi degil.Otobus ve dolmuslarda inerken binerken etek giymeyin canim,rahat degil.

41
15
yanıtYanıtla
Aaa:

Laiklik elden gidiyehh..laiktik hani dostlar.herkes her hareketinde ozgurdu.herkes cinsiyet seciminde ozgurdu.herkes istedigi kiyafeti giyebilirdi.nerdeee o ozgurluk naralari atan guruh.o zaman telefondan fotograf cekmektede ozgur.siz siz olun her isi edebiyle yapin.her hareket her davranis heryerde uygun gorulmez.

9
26
yanıtYanıtla
kadın:

sana mı soracaklar nerede ne giyeceklerini

yanıt9
yanıt2
Nasıl yani:

Köpeğe tecavüz eden zihniyetle aynı kafada

yanıt20
yanıt2
Vatandas:

Zaten kadinlar disariya karsi giyinip kusanirlar, makyaj yaparlar..En iyi sekilde dikkat cekebilmek icin..Ozgurler ya, ondan.. Ama her ozgurlugun bedeli oldugunu duymak bile istemezler..

yanıt1
yanıt1
Evet:

Katiliyorum.tlf u da kullanma amaci var edebi var.millet herseyi haddi asar sekilde kullanmaya basladi.

yanıt0
yanıt0
Gülllll:

Tek kelime Allah iyilerle karşılaştırsın

31
0
yanıtYanıtla
Vatandas:

Amin

yanıt1
yanıt0
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title