Haberler

Metin Şentürk 'Hadi Be'ye Konuştu...

Başarılı sunucu Emre Saygı'nın Youtube'den canlı yayınlanan interaktif Talk Show programı 'Hadi Be'nin konuğu, ünlü şarkıcı Metin Şentürk oldu.

30'uncu sanat yılını kutlayan Metin Şentürk, canlı yayında Emre Saygı ve sosyal medya kullanıcılarının sorularına samimi ve bir o kadar da iddialı açıklamalarda bulundu.

Müslüm Gürses'e Yakın Olmak İstiyorum

Müslüm Gürses'i çok sevdiğini ve öldüğünde ona yakın olmak istediğini söyleyen Metin Şentürk"Müslüm Gürses çok sevdiğim bir insandı ve bende yeri başkaydı. Öldükten sonrada ona yakın bir yerde olmak istiyorum" dedi.

Hikayemin Kahramanıyım

Kendisiyle barışık bir insan olduğunu ve isyan etmediğini söyleyen Metin Şentürk"Hayatta bir dakika öncesine gidemiyorsun ve sonrasını bilemiyorsun. Bu yüzden isyan etmenin bir şeye faydası yok. Ondan dolayı kendimle barışığım ve hikayemin kahramanıyım" dedi.

Yeni Rekor Denemesi

Yıllar önce kırdığı hız rekorunu başkasına kaptıran ve yeni bir rekor için hazırlandığını söyleyen Metin Şentürk"Yıllar önce kırdığım hız rekorunu başka birsi geçti. Şimdi yeniden hazırlanıyorum. Biraz maliyetli bir iş bu ama kimsenin kıramayacağı bir rekor kıracağım" dedi.

Aşk Beni Aptallaştırıyor

Aşkın en zeki insanı bile aptallaştırdığını söyleyen Metin Şentürk"Aşk en zeki insanı bile aptallaştırıyor. Aşk bende de öyle bir etkiye sahip. Aşık olduğumda aklım tatile çıkıyor ve akıl aşkın tabiatına aykırı" diye konuştu.

Oturduğum Eve Annemin Adını Verdim

Şuan oturduğu evde 27 yıl önce kiracı olduğunu söyleyen Metin Şentürk"Ben bu evde 27 yıl önce kiracıydım. Bu evi satın aldım ve yeniden yaptırdım. Şuan annemin adını da evin üzerine yazdırdım. Bende yeri başka" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Metin Şentürk Müslüm Gürses Emre Saygı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title