Haberler

Meteoroloji'den 40 il için kar yağışı uyarısı

Güncelleme:

Yağışların mevsim normallerinin altında olması nedeniyle kuraklık tehlikesinin etkisini hissettirmeye başladığı dönemde Meteoroloji'den sevindiren haber geldi. Kurumun resmi internet sitesinde perşembe gününe ilişkin yayınlanan hava durumu tahmin raporuna göre; 25 ilde kar yağışı, 15 ilde karla karışık yağmur bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, perşembe gününe ilişkin hava durumu tahmin raporunu resmi internet sitesi üzerinden yayınladı. Yayınlanan rapora göre; Doğu Anadolu, İç Anadolu ve Ege Bölgesi'nin iç kesimleri için kar yağışı uyarısı yapılırken, yurdun diğer kesimlerinde karla karışık yağmur ve sağanak yağışın etkili olması bekleniyor.

25 İLDE KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR

Meteoroloji'nin yayınladığı raporda; kar yağışı uyarısı yapılan iller şu şekilde sıralandı:

Ardahan, Kars, Iğdır, Ağrı, Van, Hakkari, Bitlis, Muş, Erzurum, Bingöl, Elazığ, Tunceli, Erzincan, Sivas, Malatya, Yozgat, Kastamonu, Çankırı, Kırıkkale, Ankara, Afyonkarahisar, Eskişehir, Bilecik, Kütahya, Karabük.

15 İL İÇİN KARLA KARIŞIK YAĞMUR UYARISI

Kayseri, Bayburt, Çorum, Nevşehir, Kırşehir, Niğde, Aksaray, Bolu, Konya, Isparta, Burdur, Uşak, Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli'nde ise karla karışık yağmur bekleniyor.

Öte yandan, kar yağışı nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (21)

çarklar durdu duracak:

Yandı yürekler yandı , yağan kar la sönmez milyonlar haykırdı , Bu ekonomi ile daha fazla gidilmez. .

127
85
yanıtYanıtla
Objektif:

He canım he, o dediğinden.

yanıt9
yanıt5
Cennet:

Çok beklersiniz felaket tellalları

yanıt6
yanıt3
?:

ne anlatıyon dayı

yanıt0
yanıt1
ahmet:

senin çarkın durmuş haberin yok. inşaallah senin gibi şom ağızlıların aksine ekonomi yüksek teknolojili satışlarımız ile kalkınacak. savunma sanayiimizin satışları büyük katma değer kazanıyor. salgında her ülke zarar gördü. fakat sizin kadar ülkesinin batmasından memnun olacak ve bundan siyasi bir çıkar bekleyen zavallılar hiç bi ülkede yok. türünüzün tek örneğisiniz. yahu ne kadar hainimiz varmış meğer.

yanıt1
yanıt2
Tuğuj:

İstanbul’a biraz zor yagar fabrika ve ekzoz zehirleri zor yağardırır ama rabim isterse taşın içinde bile ot çıkartır

77
7
yanıtYanıtla
uCube:

Bolu''da kar yağar ise ve o kar yağışı Düzce''de de etkili olursa, o zaman görürsün İstanbul''da zor mu yağar, kolay mı yağar. ;))) Her şeyi çok biliyorsunuz var ya. Ocak 25 kadar kar İstanbul yağdı yağdı, yağmadı Şubat 15 atar. Ama kar İstanbul''a her kış olduğunu gibi, bu kışta yağacak!

yanıt16
yanıt47
BEHCET:

DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ ÇOK ÖZLEDİK BE KAR HADİ

32
0
yanıtYanıtla
Damat İbrahim Paşa:

Bereket yağsın. . . .

21
6
yanıtYanıtla
WOWOWW:

HADİ İNŞALLAH YAĞSIN YAĞSIN BEREKETİR

25
2
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title