Haberler

Meslekte Birlik Grubu, Başkan Adayını Açıkladı

Konya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası başkanlık seçimleri öncesi Meslekte Birlik Grubu, Seyit Faruk Özselek'i başkan adayı olarak gösterdi.

Konya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası başkanlık seçimleri öncesi Meslekte Birlik Grubu, Seyit Faruk Özselek'i başkan adayı olarak gösterdi.

Konya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı İsmail Turan, bir otelde düzenlenen aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, her seçim döneminde izledikleri kucaklayıcı ve birleştirici tutumu bu seçim döneminde de devam ettireceklerini söyledi.

Turan, "Mesleki birlik ve beraberliğe önem veren Konya Meslekte Birlik Grubu, 2013 yılından itibaren birçok yenilik yaparak meslektaşlarına hizmet etmeye devam etti. Şükürler olsun ki, biz görev süremizi başarıyla tamamladık. Yönetim kurulu olarak tüm kurullarımızla tek vücut olarak başarılı işlere imza attık. Gelecek dönemde de sizlerin vereceği destek ve güvenle Konya Meslekte Birlik Grubu başarılı hizmetlerini sürdürmeyi hedefliyor." dedi.

Grubun başkan adayı Seyit Faruk Özselek ise birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Özselek, "Konya Meslekte Birlik Grubu'nun yakaladığı başarı ivmesini bütün meslektaşlarımla devam ettireceğiz. Bugüne kadar edindiğim bilgi ve tecrübeyle, çalışma azmi ve enerjimi birleştirerek odamızı en iyi şekilde temsil etmenin gayreti içinde olacağım. Konya Meslekte Birlik Grubunun benimsediği ayrıştırıcı değil birleştirici hizmeti devam ettireceğiz. Hiçbir meslektaşımızı dışlamadan, ötekileştirmeden başarılı hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Hep birlikte mesleğimize ve meslektaşımıza hizmet için yola çıktık." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

İsmail Turan Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title