Haberler

Merzifon'da "Sorun Değil, Biz Size Geliriz" Projesi

Merzifon ilçesinde başlatılan "Sorun Değil, Biz Size Geliriz" projesi kapsamında köylerde ikamet eden öğrenci velileri ziyaret ediliyor.

Merzifon ilçesinde başlatılan "Sorun Değil, Biz Size Geliriz" projesi kapsamında köylerde ikamet eden öğrenci velileri ziyaret ediliyor.

Mehmet Çelebi İlkokulunca yürütülen proje kapsamında Ortaova köyünde tanışma ve kaynaşma etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe, Merzifon Kaymakamı Gürkan Demirkale, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yozgat, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Okul Müdürü Mustafa Sazlı, burada yaptığı konuşmada, köylerde yaşayan velilerle birebir istişarelerde bulunarak, öğrencilerin eğitim durumları hakkında bilgilendirmelerde bulunduklarını söyledi.

Amaçlarının taşımalı eğitim sisteminden faydalanan öğrencilerin ailelerine ulaşmak olduğunu aktaran Sazlı, şunları kaydetti:

"Proje kapsamında daha önceki köy ziyaretlerinde olduğu gibi velilerimizin ilgileri bizleri fazlasıyla heyecanlandırmış ve gelecek projeler için cesaretlendirmiştir. Köylerde yaşayan velilerimiz şehir merkezinde zorlanabiliyor. Biz de bu sorunu ortadan kaldırmak için kaynaşma etkinlikleri düzenliyoruz. Projemiz kapsamında okulumuz eğitim ve öğretim faaliyetleri hakkında istişarelerde bulunuyoruz. Rehber öğretmenimiz tarafından evde ders çalışma yöntemleri hakkında bilgilendirme yapıyoruz."

Etkinliğin sonunda veli ve öğrencilere kitap hediye edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Yozgat Merzifon Çelebi Sazlı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title