Haberler

Merve Boluğur, Eski Kocasıyla Adı Aşk Dedikodularına Karışan Yakın Arkadaşını Sildi

Güncelleme:

Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur, Ağustos 2015'te evlenmiş, Ekim 2017'de boşanmıştı. Dalkılıç, Merve Boluğur'un yakın arkadaşı, 'Yeni Gelin' dizisinin 'Dilan'ı Şilan Makal'ı 'Aşinayız' klibinde oynatınca aşk dedikoduları çıkmıştı.

DEDİKODULAR YALANLANMIŞTI

Murat Dalkılıç'ın Şilan Makal'ı klibinde oynatmasıyla ikilinin aşk yaşadıkları söylenmişti. Şilan da Murat da ayrı ayrı dedikoduları yalanlamıştı.

"BENİMLE KONUŞMUYOR"

Şilan Makal konu yeniden gündeme gelince şöyle konuştu: "Birileri bizi Murat ile birbirimize yakıştırmış, dedikodu çıkarmış. Murat ile aramda hiçbir yakınlık, samimiyet yok. Ama bu dedikodular yüzünden sevdiğim bir arkadaşım olan Merve Boluğur ile aram bozuldu. Benimle artık konuşmuyor."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Murat Dalkılıç Merve Boluğur Magazin Haberler

500

Yorumlar (12)

Cagdas:

Onada bir iki posta atip birakir

14
2
yanıtYanıtla
cosmos:

ben eşimin arkadaşına sulandım kadın dedi seninle birlikte olursam arkadaşıma ihanet etmiş olurum bende bir kadınım olmaz dedi ama başkasına veriyon dedim o başka dedi ama seni tanıyom arkadaşımın eşisin diyor

1
7
yanıtYanıtla
hale:

cehennem bekcileri surun bu dunyanin sefasini

4
3
yanıtYanıtla
YUSUFYAKUBEFENDİHAZRETLERININMURIDI:

benimle de konusmuyor!!!!

5
2
yanıtYanıtla
ERTUĞRUL:

bal tutan parmağını yalar

1
1
yanıtYanıtla
Fernandes:

Yapicak bise yok

1
0
yanıtYanıtla
TUTORUTTO:

vay vay vayda vay kendi kurslarımızı görmeden başkalarınınkini anlatmak ne kadarda kolay değimli?

0
1
yanıtYanıtla
EMOOO:

ŞAKA GİBİSİZNİZ YAAA

0
0
yanıtYanıtla
sana ne:

YA MAGAZİN BİZ TÜRK MİLLETİNİ YANSITMIYOR . BUNLAR TV VEYA NETTEN YAYINLADIĞINDA YANLIŞ ÖRNEK DİYE HABER YAPILAMLI. GELECEĞİMİZ OLAN ÇOCOUKLAR GENÇLER BU TÜR KİŞİLERİN HAYATLARINA BAKIYOR VE TABİ DİZİLERİMİZDEN NORMAL HAYAT BÖYLE Bİ ŞEY SANIYORLAR. . YAZIIIK BU ÜLKENİN GENÇLERİNİ BU HALE GETİRENLERE. . .

0
0
yanıtYanıtla
Zenci:

Samanlık seyran olmuş

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title