Haberler

Mersin İdmanyurdu'nda Kahramanlı'nın İstifası

Spor Toto Süper Lig ekibi Mersin İdmanyurdu'nun basın sözcüsü Ayhan Erdem, kulüp başkanı Ali Kahramanlı'nın istifasının nedeninin, kulübe yeterince destek verilmemesinden kaynaklandığını belirtti.

Spor Toto Süper Lig ekibi Mersin İdmanyurdu'nun basın sözcüsü Ayhan Erdem, kulüp başkanı Ali Kahramanlı'nın istifasının nedeninin, kulübe yeterince destek verilmemesinden kaynaklandığını belirtti.

Erdem, Kahramanlı'nın istifasına ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, takımda devam eden maddi problemleri istifa gerekçesi olarak gösterdi.

Yönetimin henüz istifayı onaylamadığını kaydeden Erdem, "Başkanımızın istifasını oturup değerlendireceğiz. Ancak şunu kamuoyu çok iyi biliyor ki bu istifanın nedeni maddi sıkıntılar ve kentin takıma destek vermemesidir. Başkanımız gerekli desteği göremediği için istifa etmek zorunda kalmıştır" ifadesini kullandı.

Erdem, takımın ligdeki durumunun sanıldığı kadar kötü olmadığını savunarak, şöyle devam etti:

"Takımımız ligin son sıralarında olsa da iki maç kazanıldığı zaman tehlikeli bölgeden uzaklaşacağımızı biliyoruz, takımımıza da güveniyoruz. Eğer bu takıma sahip çıkmak ve almak isteyenler varsa buyursun. Kentin valisi ve belediye başkanı güçlü bir yönetim oluşturarak bu takıma sahip çıksın, ya da bize destek olunsun. Aksi takdirde birçok örneği olduğu gibi Mersin İdmanyurdu da kayyuma gider. Sonrasında sahipsiz bir takım olduğu için silinir gider."

Kaynak: AA / Yerel

Mersin İdmanyurdu Ali Kahramanlı Ayhan Erdem Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title