Haberler

Menderes'i Anlattılar Fotoğraf Makinesini Kaptılar

İzmir’in Menderes ilçesinde, Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye girenler, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu tarafından ödüllendirildi.

İzmir'in Menderes ilçesinde, Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye girenler, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu tarafından ödüllendirildi.

Menderes Belediyesi, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından 5-11 Haziran Çevre Haftası kapsamında düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi. İlçedeki ortaokul öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen "Menderes'i anlat" konulu yarışmada "Zeytin toplayan kız" fotoğrafıyla Dereköy Mualla Nusret Sezel Ortaokulu'ndan Ayça Aydoğdu birinci olurken, "Gölet" fotoğrafıyla Görece Mustafa Kemal Ortaokulu'ndan Ercan Anıl Çelik ikinci, "Doğal yaşam" fotoğrafıyla Gölcükler Adnan Olcay Ortaokulu'ndan Mert Can Baran ise üçüncü oldu. Yarışmada dereceye giren öğrenciler, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu tarafından fotoğraf makinesi ile ödüllendirildi.

"ÇEVRE İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Fotoğraf yarışmasının, çevrenin korunması ve temiz tutulması, gençlerde çevre duyarlılığını arttırması amacıyla düzenlendiğini ifade eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "Menderes'in geleceği için her alanda hizmet gerçekleştiriyor ve bu kapsamda çevreye duyarlı bir belediye olmak için çalışmalarımızı da sürdürüyoruz. Geçen yıl Çevre Haftası kapsamında minik kalplerimizle pil toplama kampanyasını başlatmıştık. Bu yıl da ortaokul öğrencilerimizin katılımıyla fotoğraf yarışması düzenledik. 'Menderes'i anlat' konulu yarışma ile gençlerimiz ilçemizdeki çevre duyarlılığını fotoğraflarına yansıttılar. Her biri birbirinden özel, birbirinden güzel fotoğraflar arasından seçim yapmak zor oldu. Bütün kardeşlerime yarışmamıza gösterdikleri ilgi için teşekkür ediyorum, dereceye giren kardeşlerimi de kutluyorum" diye konuştu . - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Soylu Menderes Dereköy İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title