Haberler

Melisa Döngel-Guido Senia aşkı kısa sürdü

Güncelleme:

Oyuncu Melisa Döngel ile Şeyma Subaşı'nın eski sevgilisi DJ Guido Senia'nın sosyal medyadaki takipleşmelerinin altında 'kısa bir aşk hikayesi' çıktığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Şeyma Subaşı'yla ilişkisiyle tanınan İtalyan DJ Guido Senia, Melisa Döngel'i Instagram'da takibe alıp; bikinili pozuna hem şimşek emojisi koymuş hem de beğenmişti.Senia'nın yorumuyla şaşkına dönen 21 yaşındaki güzel oyuncu da bu yoruma emojiyle karşılık vermişti.

.Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre; Döngel ile Senia, Antalya'da bir araya geldi. Ancak yıldırım hızında başlayan aşk, aynı hızda sona erdi.Birlikte geçirdikleri birkaç günün ardından ünlü DJ Meksika-Tulum'a gittiği, Döngel'in de Alaçatı'ya geçerek tatiline yalnız devam ettiği iddia edildi.Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in başrollerinde olduğu 'Sen Çal Kapımı' dizisinde rol alan Melisa Döngel, 2.3 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yayınladığı pozlarla adından söz ettiriyor.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Melisa Döngel Şeyma Subaşı Guido Senia Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklandı mı? MB Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title