Haberler

İlginç seçim kampanyası! Bir anda tabuttan çıkarak seçmenden oy istedi

Güncelleme:

Meksika'da 6 Haziran'da gerçekleştirilecek genel seçimde aday olan ve seçim bölgesine olan ilgisizliğe dikkat çekmek isteyen Carlos Mayorga, tabutun içinden çıkarak seçmenden oy istedi. Mayorga, "Verdiğim sözleri tutamazsam, beni diri diri gömmelerine izin verin" diyerek iddiasını konuşturdu.

Meksika'da 6 Haziran'da gerçekleştirilecek genel seçimde adayların seçim kampanyaları görenleri şaşırttı. Partido Encuentro Social (PES) partisinden milletvekili adayı olan politikacı Carlos Mayorga, seçmenlerine tabutun içinden çıkarak seslendi.

"İLGİSİZLİKTEN YARALANDINIZ"

Seçime 2'nci bölgeden aday olan Mayorga, bölgenin yıllardır siyasetçiler tarafından ilgisiz bırakıldığına atıfta bulunarak, "Bölge yıllardır ilgisizlikten yaralandı, hatta öldü" dedi.

"SÖZLERİMİ TUTMAZSAM BENİ DİRİ DİRİ GÖMÜN"

Seçimlerde kendisine oy verenlerin yanı sıra oy vermeyenleri de unutmayacağını belirten Mayorga, "Verdiğim sözleri tutamazsam, beni diri diri gömmelerine izin verin" diye konuştu.

İLGİ ÇEKMEK İSTEMİŞ

Bölgeye gösterilmeyen ilgiye dikkat çekmeye çalıştığını ifade eden Mayorga, seçim kampanyası boyunca seçmene tabuttan çıkarak sesleneceğini ifade etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Meksiko Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title