Haberler

Mehmet Demirkol'dan Cavanda İçin "Florya'da Çıplak Dolaşıyor" İması

Güncelleme:

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaraylı Cavanda için "Burada anlatmayalım şimdi. Cavanda garip garip takılıyormuş." dedi, akıllara daha önce çıkan haberler geldi.

Mehmet Demirkol, NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programında Galatasaray'da kadroya giremeyen Luis Cavanda ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Galatasaray'ın Trabzonspor'un elinden çıkartması için uğraş verdiği Cavanda'ya 1.8 milyon Euro ödediğini belirten Demirkol, hem kulübü hem de oyuncuyu eleştirdi.

CAVANDA ÇIPLAK DOLAŞIYOR HABERLERİ ÇIKMIŞTI

Demirkol, "Trabzonspor'un kurtulmak istediği Cavanda'ya, Galatasaray yönetimi 1.8 milyon Euro para verdi. Bir kulüp Cavanda'yı para verip satın alıyorsa o yönetimin değişmesi lazım" dedi.

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray'ın savunmacısı Cavanda'nın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde garip hareketler sergilediğini duyduğunu söyledi. Demirkol, "Burada anlatmayalım şimdi. Cavanda, Florya'da da garip garip şekillerde takılıyormuş. Kendi halinde bir dünyası varmış" şeklinde konuştu.

Luis Cavanda hatırlanacağı üzere Trabzonspor'da kadroya giremediği dönemlerde tesislerin içinde üzerinde giysi bulunmadan dolaştığı ve etrafta bulunanlara büyük rahatsızlık verdiği yönünde haberler çıkmıştı.

"SNEIJDER'İN SUÇU YOK"

Öte yandan Wesley Sneijder'in Galatasaray'daki pozisyonuyla ilgili konuşan Demirkol, yönetimi topa tuttu.

Demirkol, "Galatasaray'da Sneijder'in başına, Sneijder'den daha tecrübeli birini getirmediler. Daha başından beri Galatasaray, Sneijder'in her şeye karışmasına izin verdi. Burada Sneijder'in hiçbir suçu yok.İşler kötü gidince 'Aa Sneijder yaptı' dersen, ben Sneijder'i eleştirmem, seni eleştiririm" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Wesley Sneijder Mehmet Demirkol Trabzonspor Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title