Haberler

Medical Park Antalyaspor 46 Yaşında

Medical Park Antalyaspor 46.kuruluş yıldönümünü Hasan Subaşı Kulüp Tesisleri'nde kutladı.

Medical Park Antalyaspor 46. kuruluş yıldönümünü Hasan Subaşı Kulüp Tesisleri'nde kutladı.

Medical Park Antalyaspor'un kuruluşunun 46. yıl dönümü dolayısıyla Hasan Subaşı Kulüp Tesisleri'nde bir kutlama programı düzenlendi.

Antalyaspor'un yeni ve eski yöneticileriyle gazetecilerin katıldığı kutlama programında konuşan Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Antalyaspor'un 46. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın mutluğunu yaşadıklarını belirterek, sezonunda ilk resmi günü olduğunu söyledi.

Antalyaspor'un geçen sezon inişli çıkışlı bir grafik çizdiğini hatırlatan Başkan Akıncıoğlu, "Antalyaspor kendisine yakışan çizgiden hiçbir zaman uzaklaşmadı. Son dönemde futbolda hoş olmayan dedikodu ve şike iddialarına Antalyaspor'un adının karışmamış olmasının camia olarak hepimizin gururudur" dedi.

TRANSFERLER PANİK İÇİNDE YAPILMAADI

Geçmişten ders alarak ileriye emin adımlarla ilerlemeleri gerektiğini vurgulayan Akıncıoğlu, "Geçen sezonun kapanmasıyla birlikte ileriye dönük bir transfer politikası izledik. Yapılan transferler ligden düşmeden kurtulmuş bir takımın pank havası içinde yaptığı transferler değildir. Bütün oyuncuları teknik ekibimiz sezon boyunca inceledi. Bir karar verildi ve transferleri gerçekleştirildi. Kulübün ekonomik durumunu göz önünde bulundurarak, nokta transferler yaptık. Transferle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Birkaç takviye daha yapabiliriz Her geçen sezon ekonomik olarak daha ileriye gidiyoruz. Hedefleri olan bir kulübün ekonomik gücünün de iyi olması gerekir" diye konuştu.

REKLAM VE BİLET DESTEĞİ

Bu sezon karşılaşmalarını oynayacakları Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nun kendilerine önemli getirileri olacağını işaret eden Akıncıoğlu, "Medical Park Antalyaspor, 2012-2013 ve 2014 sezonlarını bu statta oynayacak. Artık taraftarımız stada ulaşması daha kolaylaştı. Arzuladığımız tribün gelirlerine de ulaşacağız. Biz geçen 3 sezonda tribün gelirimiz hiç artıda olmadı. Yani kazancımız giderimizi karşılamadı. Bu statla alınacak her biletin bize katkısı olacak. 'Ücretsiz giriş sağlayın, biz destek verelim' diyenlere Antalyaspor'un kapıları kapalıdır. Profosyonel takımda böyle bir lüksümüz yok. Antalyaspor'un her bütçeye uygun kombine ve bileti var. Ayrıca yeni statta boş reklam alanlarımız var. Bu nedenle bu reklam alanlarına firmalarımızın bütçeleri ölçüsünde reklam desteği vermelerini bekliyoruz. Çünkü Antalyaspor ciddi bir reklam platformudur. Ortaya bir hedef koyacaksak daha güçlü bir mali yapımız olması gerekiyor" ifadelerine yer verdi.

Transfer çalışmalarını yüzde 90 oranında tamamladıklarını ifade eden Akıncıoğlu, ihtiyaç halinde 1-2 oyuncuyu daha kadrolarına katabileceklerini sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından Başkan Akıncıoğlu ve diğer yöneticiler kuruluş yıl dönümü pastasını kesti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Medical Park Antalyaspor Hasan Subaşı Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title