Haberler

Matkap'tan Üniversiteli Ali'nin Ailesine Ziyaret

Güncelleme:

Eskişehir'e gelen Nihat Matkap, Yoğun Bakım Servisi'nde tedavisi süren Ali İsmail Korkmaz'ın, yakınlarıyla görüştü.

Eskişehir'e gelen Nihat Matkap, CHP İl Başkanı Erman Gölet ve Parti Meclisi üyesi Prof.Dr. Gaye Usluer ile birlikte Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi Beyin Cerrahi Yoğun Bakım Servisi'nde tedavisi süren Ali İsmail Korkmaz'ın, Acil Servis önünde bekleyen yakınlarıyla görüştü.

Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi Ali İsmail Korkmaz'ın babası Şahap Korkmaz, annesi Emel Korkmaz ve avukat olan ağabeyi Gürkan Korkmaz'a geçmiş olsun dileklerinde bulunan Nihat Matkap, gazetecilere yaptığı açıklamada olayın faillerinin bulunmasını istedi.

EMNİYET VE ADLİYE ÜZERİNE GÖLGE BIRAKMAMALI

Ali İsmail Korkmaz'ın iyileşmesi için herkesin dua ettiğini belirten CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap şöyle konuştu:

"Doktorlar henüz umut verici bir değerlendirme yapamıyor, bu çok üzücü. Türkiye'nin bütün aydınlık yüzleri dua ediyor. Bütün arkadaşların desteği devam ediyor. Öncelikle onun kurtulması, ailesiyle buradan yürüyerek okuluna gitmesi en önemlisi. Bütün amacımız, arzumuz o. İsmail'in davasını takip eden hukukçu arkadaşlarla görüştüm, delillerin karartılmasına yönelik ciddi kuşku da var. Gerek adliye gerek emniyet güçlerimiz üzerine gölge bırakmamalı. Türkiye'nin demokrasisi adına, özgürlükleri adına bunlar çok önemli. Emniyet güçlerimizin donanımını biliyorum. Uçan kuşu bile dinleyebilirler. Bunu çözebilecek güçteler. Polis de hata yapabilir, başkası da hata yapabilir, ama bu hatanın üstüne gitmek gerekiyor. O nedenle aile olsun, kamuoyu olsun bu tahkikatın yürütülmesi konusunda bu endişelerin giderilmesini bekliyorum. Tüm bunlardan önemlisi onun sağlığına kavuşması, ona dua edeceğiz."

HEMŞERİ DESTEĞİNE TEŞEKKÜR

Ali İsmail Korkmaz'ın yakınları, kendilerinin Hataylı olduklarını belirterek, hemşerileri Nihat Matkap'a Eskişehir'e gelip geçmiş olsun dileklerinden bulunmasından dolayı teşekkür ettiklerini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali İsmail Korkmaz Şahap Korkmaz Nihat Matkap Erman Gölet Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title