Haberler

Marvel's Spider-Man hayran videosu ile FPS'ye dönüşüyor

Güncelleme:

TPS olarak oynan Marvel's Spider-Man oyununda bir oyuncu 850'den fazla fotoğraf kullanarak stop-motion video ile oyunu FPS'e dönüştürüyor.

Marvel's Spider-Man'deki fotoğraf modunu kullanarak süper kahramanın birinci şahıs olarak binalar arasında ağ atarak dolaştığı bir video oluşturuldu. Marvel's Spider-Man'deki ağ atması oyunun en iyi özelliklerinden biridir ve oyunculara New York'ta havada sallanmanın heyecanını hissettiriyor.

Oyunun piyasaya sürülmesinden bu yana Marvel's Spider-Man'in fotoğraf modunu çeşitli şekilde kullananlar oldu. Ancak bu diğer hepsinden farklı bir amaçla kullanıldı. Marvel's Spider-Man'deki fotoğraf modunu kullanarak 850'den fazla fotoğraf çekti ve oyunu birinci şahıs olarak binaların arasında ağ attığı bir stop-motion videosu ortaya çıktı.

PlayStation 5'te Marvel's Spider-Man oynayan "ItIsSpid" isimli bir oyuncu YouTube'a yüklediği 1 dakika 40 saniyelik videonun açıklamasına, "Dünyayı Peter Parker ve Miles Morales'in bakış açısından deneyimleyin. Spider-Man PS5 / Miles Morales PS5 fotoğraf modunu kullanarak, 850'den fazla fotoğrafı birleştirmeye ve birinci şahıs stop-motion videosu yapmaya karar verdim." Sözlerine yer verdi.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Playstation Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title