Haberler

Mardin: Mardin'de 11 Hakim Ve Savcının Görev Yeri Değişti

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu tarafından belirlenen yeni dönem atamaları kapsamında Mardin'de aralarında Cumhuriyet Başsavcısı ve Ağır Ceza Reisleri'nin de bulunduğu 11 hakim ve savcının görev yerinin değiştiği bildirildi.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu tarafından belirlenen yeni dönem atamaları kapsamında Mardin'de aralarında Cumhuriyet Başsavcısı ve Ağır Ceza Reisleri'nin de bulunduğu 11 hakim ve savcının görev yerinin değiştiği bildirildi.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun yaz kararnamesiyle bugün Adalet Bakanlığı'nın internet sitesinde yayınlanan bilgilere göre, 3 yıldır Mardin'de Cumhuriyet Başsavcılığı görevini yürüten Mustafa Celal Ertürk'ün Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığı'na ataması yapılırken, Afyonkarahisar'a bağlı Dinar İlçesi'nde Cumhuriyet Başsavcılığı yapan Fehmi Yılmaz ise Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı'na atandı. Mardin Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Bekir Akkale Sivas Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı'na, Halit Uysal ise Denizli Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı'na atanırken, bunların yerine Zile Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ahmet Ömeroğlu ile Yalvaç Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı'nı yapan Nadir Özsoy atandı.

Yerleri değiştirilen hakim ve savcıları Mardin'deki görev süresini tamamlayanlar oluştururken, atamaları yapılan hakim ve savcıların isimleri şu şekilde:

"Mardin'den Yalçın Karataş Güroymak Hakimliği'ne, İbrahim Kocaoğul Gelendost Hakimliği'ne, Ali Köşüm Çorum Hakimliği'ne, Hülya Köşüm Çorum Hakimliği'ne, Nazan Özer Yalova Hakimliği'ne, Mustafa Caymaz Niğde Cumhuriyet Savcılığı'na, Basri Taş Fatih Cumhuriyet Savcılığı'na, Hikmet Gültekin Mustafa Kemalpaşa Cumhuriyet Savcılığı'na, Bülent Özer Yalova Cumhuriyet Savcılığı'na, Mardin'e ise Küre Hakimi Yusuf Dikeç, Yığılca Hakimi Yavuz Yılmaz, Meriç Hakimi Savaş Çelik, Kocaeli Cumhuriyet Savcısı Mesut Öztürk, Diyarbakır DGM Cumhuriyet eski Savcısı Mustafa Kemal Serim, Beyoğlu Cumhuriyet Savcısı Osman Topçu."

Yaz kararnamesiyle adli yargıda toplam bin 653 hakim ve savcı, idari yargıda ise 91 hakim ve savcı yer değiştirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title