Haberler

Manisaspor Tavşanlı Linyitspor'u Farklı Geçti

PTT 1.Lig'in 9.haftasında Manisaspor, sahasında konuk ettiği TKİ Tavşanlı Linyitspor'u 4-0'lık gibi farklı bir skorla mağlup etti.

PTT 1. Lig'in 9. haftasında Manisaspor, sahasında konuk ettiği TKİ Tavşanlı Linyitspor'u 4-0'lık gibi farklı bir skorla mağlup etti.

Maçın ardından basın toplantısında konuşan Manisaspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer, son haftalardaki iyi oyunlarını bu hafta skora dönüştürdüklerini söyleyerek, "Maçın başından sonuna kadar üstün oynadığımız bir maçtı. Düşündüklerimizin hepsini sahaya yansıttık. Bol pozisyona girip bol pas yaptık. Rakibe önde bastık. Pozisyon vermedik. Oyuncularıma da bu oyunlarından dolayı kutluyorum. Galibiyeti de hak ettiğimizi düşünüyorum. İyi ve net bir galibiyet oldu. Haftalar geçtikçe daha iyi olmak istiyoruz. Bir istikrar yakalamak istiyoruz. Daha öncede söylediğim gibi genç bir takımız. Zamana ihtiyacımız var. Bu günkü oyunumuzda skorla beraber çok iyi oldu. Önümüzdeki haftalarda bu oyunu bu istikrarı devam ettirmek istiyoruz. Daha öncede söylemiştim. 6 veya 7 haftadan sonra daha iyi bir Manisaspor izleyeceğiz demiştik. Takım olarak bunları yansıtmaya başladık. Herkes birbirine daha iyi adapte oluyor. Ne istediğimizi onlar biliyor. Onlar birbirlerini daha iyi tanıyorlar. Daha iyi de bir futbol ortaya çıktı" dedi.

Son haftalarda iyi bir çıkış yakaladıklarını kaydeden Manisasporlu Hüseyin Tok, "İyi futbol oynuyorduk. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Adana Demirspor'a yenilmemize rağmen çok iyi futbol oynadık. Talihsiz bir gol yedik uzaktan. Bu maçın önemini daha da arttırdı. Hafta içi çalışmalarımızı kesinlikle üç puan üzerine yapmıştık. Tüm arkadaşlarımızla beraber hocanın verdiği taktiği yerine getirdik. Çok iyi futbol oynadık. Buraya gelen taraftarlarımıza da iyi futbol izletip bayram hediyesi olarak üç puan armağan ettik. Maçta üstün olan bizdik. Birinci dakikadan 90. dakikasına kadar çok iyi bir Manisaspor vardı. Önümüzdeki maçlar bizim için çok önemli" diye kaydetti.

Hüseyin Tok, konuşmasının sonunda geçtiğimiz haftalarda lösemi hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü CBÜ Hafsa Sultan Hastanesi'nde vefat eden Manisaspor taraftarı Hakan Sözgen'in ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Bugün çok iyi mücadele ettiklerini dile getiren Manisasporlu genç oyuncu Bülent Cevahir, "Ağabeylerimi takım arkadaşlarımı herkesi tebrik etmek istiyorum. Bugün gerçekten çok iyi mücadele ettiler. Hafta içi çok iyi hazırlanmıştık. Bu galibiyeti çok istiyorduk. Bu galibiyeti bayram hediyesi olarak taraftarlarımıza armağan ediyorum. Vefat eden Hakan Sözgen kardeşimizin de ailesine de başsağlığı diliyorum. İnşallah Manisaspor daha iyi yerlerde olacak" değerlendirmesinde bulundu.

"MANİSASPOR DİRİ VE İSTEKLİ BAŞLADI"

Maça her iki takımın da istekli başladığını belirten TKİ Tavşanlı Linyitspor Antrenörü Ahmet Erdinç, "Bu maça çıkarken her hafta olduğu gibi geriden gelmek istemiyorduk. İki haftadan beri hep mağlup başlıyoruz. Bu şanssızlığı kırmak istiyorduk. Fakat Manisaspor diri ve istekli başladı. Geçen haftaki mağlubiyetlerinden dolayı kendi sahalarında seyircisi önünde galip gelmek istiyordu. Onlarda bu istek ve arzunun neticesini 15. dakikada aldılar. Dolayısıyla bizde ilk golün verdiği moral bozukluğuyla ikinciyi de yedik. Daha sonra oyundan koptuk. Toparlamak için oyuncu değişiklikleriyle hamleler yaptık. Fakat biraz toparlamışken arkasından üçüncü gol geldi. İkinci yarıya biraz daha derli toplu başladık ve pozisyonlar bulduk ama değerlendiremedik. 4. golü de penaltıdan yiyince olay iyice koptu. İnşallah önümüzdeki haftalarda toparlanacağız. Sakatlarımız iyileştikten sonra iyi bir kadro ile Şanlı Urfaspor maçına çıkmak istiyoruz" diye konuştu.

Maça kötü başladıklarını ifade eden TKİ Tavşanlı Linyitsporlu oyuncu Mehmet Besler, "Deplasmanda oynadığımız maça kötü başladık. Çok erken bir gol gördük kalemizde. Deplasmanda Manisaspor gibi çok pas yapan bir ekibe karşı oldukça zorlandık. Öne geçtikten sonra pas yüzdelerini daha da fazla arttırarak topa sahip oldular. Topa fazla sahip olamadığımız için pozisyona girmekte zorlandık. Buna rağmen bir kaç pozisyonumuz var fakat bunları da değerlendiremedik. Manisaspor'u tebrik ediyorum. Üzülmek veya ağır bir yenilgi almış olmak bizim için önemli olmamalı. Puan sıralamasında alt kısımlardayız. Buradan biran önce kurtulmak için bu maçı unutmak gerekiyor. Hafta içi çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Umarım önümüzdeki haftalarda daha iyi skorlar alırız" şeklinde konuştu.

Manisa'ya puan veya puanlar için geldiklerini kaydeden TKİ Tavşanlı Linyitsporlu oyuncu Murat Özsavcı, "Her zamanki gibi yine erken bir gol yedik. Erken gol yeme alışkanlığımızı yenemediğimiz sürece sıkıntı çekiyoruz. İlk 15 dakika konsantrasyon kaybı yaşıyoruz. Bu yüzden istediğimiz oyunu sahaya yansıtamıyoruz. Yenildik, üzgünüz. Artık bu durumdan biran önce çıkmalıyız. Ligte yavaş yavaş şekilenmeye başlıyoruz. Umarım biran önce alt sıralardan kurtuluruz" açıklamasında bulundu.

(ÖND-AY-

28.10.2012 22: 25: 42

TSI

NNNN - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Tavşanlı Linyitspor Kemal Erginer Hüseyin Tok Manisaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title