Haberler

Manisaspor Perdeyi Deplasmanda Açıyor

BİRİNCİ Ligi ekiplerinden Manisaspor, 2017-18 sezonunun ilk maçında yarın deplasmanda Çaykur Rizespor'a konuk olacak.

BİRİNCİ Ligi ekiplerinden Manisaspor, 2017-18 sezonunun ilk maçında yarın deplasmanda Çaykur Rizespor'a konuk olacak.

Yeni Rize Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak zorlu 90 dakikayı Mustafa Öğretmenoğlu, Erdinç Sezertam ve Murat Ergin Gözütok hakem üçlüsü yönetecek. Kadroda geniş çaplı değişikliğe giden ve anlaştığı futbolculara transfer yasağı başlamadan lisans çıkararak zor durumda kalmaktan kurtulan siyah-beyazlı ekipte kaleci Emralluh, Hikmet, Atiemwen, Mustafa gibi yeni oyuncuların ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor.

Hazırlık döneminde sakatlanan Axel Meye'nin durumu belirsizliğini korurken, zor bir maçla sezona başlayacaklarını hatırlatan teknik direktör Sait Karafıntınalar, maçla ilgili olarak şunları söyledi:

"Geçen sezon Süper Lig'den düşen rakibimiz kadrosunu büyük ölçüde korurken, önemli takviyler yaptı. Biz de boş durmadık. Kadromuza dahil ettiğimiz oyuncularla güçlü bir ekip oluşturduk. Ben bu takıma güveniyorum. Sahaya çıktığımızda kazanmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Manisaspor artık yaşadığı sıkıntılarla değil, başarılarıyla adından söz ettirecek." - Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Öğretmenoğlu Erdinç Sezertam Manisaspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title