Haberler

Manisa'da Ali Rıza Çevik'te Çifte Kupa Heyecanı

Manisa’da Ali Rıza Çevik İlkokulu Halk Oyunları Ekibi, okullar arası yapılan halk oyunları yarışmasında iki kategoride birinci oldu.

Manisa'da Ali Rıza Çevik İlkokulu Halk Oyunları Ekibi, okullar arası yapılan halk oyunları yarışmasında iki kategoride birinci oldu.

Çok Amaçlı Spor Salonu'nda okullar arası yapılan halk oyunları müsabakalarında, Bölge Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan Ali Rıza Çevik İlkokulu Halk Oyunları Ekibi çifte heyecan yaşadı.

Her iki dalda şampiyonluk kazanan öğrenciler sevinçlerini, kendilerini çalıştıran öğretmenleri Vuslat Demirtaş, Ali Rıza Çevik Okul Müdürü Süleyman Aydın ve Ali Rıza Çevik Kulübü Başkanı Orhan Aksu'yla paylaştılar. Ali Rıza Çevik İlkokulu Halk Oyunları ekibini yarışmaya hazırlayan öğretmen Vuslat Demirtaş, bugüne kadar büyük bir özveriyle çalışan öğrencilerini kutlayarak, emeklerinin karşılığını iki kupayla almalarından dolayı mutlu olduklarını söyledi. Okul Müdürü Süleyman Aydın ve Ali Rıza Çevik Kulübü Müdürü Orhan Aksu da öğrencilerini başarılarından dolayı tebrik ederek, önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan Bölge Şampiyonası'nda başarılar dilediler. Aydın ve Aksu ayrıca, öğrencilerine verdikleri destekten dolayı öğrenci ailelerine teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Aydın Ali Rıza Çevik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title