Haberler

    Mancini Bruma'yı İstiyor

    Bu sezon PSV'de gösterdiği performansla dikkat çeken Hollandalı savunmacı Jeffrey Bruma'ya Inter'in kancayı attığı iddia edildi.

    SPORCOPE DIŞ HABER - Bu sezon PSV'de gösterdiği performansla dikkat çeken Hollandalı savunmacı Jeffrey Bruma'ya Inter'in kancayı attığı iddia edildi.

    İtalyan basınına yansıyan haberlerde Inter Sportif Direktörü Piero Ausilio ile takımın eski futbolcularından gözlemci Dejan Stankovic'in oyuncuyu izlemek için İspanya'ya gittiği ifade edildi. PSV'nin Atletico Madrid ile Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı karşılaşmayı tribünde izleyeceği ifade edilirken teknik direktör Roberto Mancini'nin de Bruma'yı önümüzdeki sezon kadrosunda görmek istediği ifade ediliyor.

    24 yaşındaki Hollandalı futbolcu Hollanda'da yetiştikten sonra Chelsea altyapısına girmiş ve uzun süre kiralık olarak farklı takımlarda forma giymişti. Leicester, Hamburg ve PSV maceraları yaşayan Bruma, 2013 yılında 3.5 milyon euro bonservis bedeliyle PSV'nin yolunu tutmuştu.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Dejan Stankovic Roberto Mancini Jeffrey Bruma Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title