Haberler

Manavgat'ta Oto Galericiler Kooperatif Kuracak

Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) tarafından düzenlenen toplantıda bir araya gelen oto galericiler, "Galericiler Sitesi" kurma yolunda ilk adımı attı.

Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) tarafından düzenlenen toplantıda bir araya gelen oto galericiler, "Galericiler Sitesi" kurma yolunda ilk adımı attı.

Irmak Garden'da gerçekleştirilen toplantıya, MESO)Başkanı Hasan Çelik, yönetim kurulu üyeleri ve Manavgat'ta bulunan galericiler katıldı.

Çelik, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, göreve geldiklerinde esnaf gruplarından komiteler oluşturacakları ve bu komiteler sayesinde iş kollarıyla daha yakın ilişki içinde olacaklarına dair söz verdiklerini hatırlattı.

Verdikleri sözü ilk olarak oto galerici esnafıyla gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Çelik, şöyle konuştu:

"İlçe merkezlerinde oto galerisine izin verilmediği için meslek mensuplarımızın hiçbirisinin işyeri açma ruhsatı bulunmuyor. Belediye Başkanı Şükrü Sözen, seçim sürecinde oto galericilerini Manavgat merkezinden Ilıca'da bulunan ve yeniden düzenlenen Manavgat Ticaret Merkezine taşınacağını söylemişti. Oto galerici esnafımızın isteği doğrultusunda bir komite oluşturarak hemen çalışmalara başlayacağız. Kendimiz bir arazi alarak burada kooperatif aracılığıyla işyerlerimizi yapıp, kendi sitemizi oluşturabiliriz. Tahsis alarak bunu yapabiliriz. Bütün bu işlemleri gerçekleştirmek için başkanlığımda 10 arkadaşımızın da yer alacağı bir komite kooperatif geçici yönetimi oluşturacağız. Bu komite, Oto Galericileri Kooperatifinin kuruluş çalışmalarını ve kurumlarla yapılacak görüşmeleri gerçekleştirecek."

Toplantıda Hasan Kal, Hasan Uysal ve Zeki Pardı, MESO Oto Galericiler Komitesi'ne seçildi. MESO Başkanı Hasan Çelik başkanlığındaki Oto Galericileri Kooperatifi Komitesi de Mehmet İyiol, Ramazan Süzen, Nuri Karayel, Ali Şahin, Mustafa Özden, Erhan Işık, Hasan kal, Mustafa Taşar, Mehmet kalın ve Mehmet Avcı'dan oluştu. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Hasan Çelik Hasan Kal Manavgat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title