Haberler

MAK Danışmanlık, "Davutoğlu ve Babacan" iddialarını yalanladı

Güncelleme:

MAK Danışmanlık, yeni kurulacağı konuşulan siyasi partilerle, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan ile ilgili kamuoyu araştırması yapıldığına dair iddialarını yalanladı.

MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat, "MAK Danışmanlık tarafından yeni kurulacağı konuşulan siyasi partilerle, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan ile ilgili (toplumsal karşılıkları, oy oranları vs) şu ana kadar yapılmış hiçbir kamuoyu araştırması olmadı. Böyle bir çalışma yaparsak zaten basınla paylaşırız" açıklaması yaptı.

MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat, yeni kurulacağı iddia edilen siyasi partiyle ilgili sosyal medyadan açıklama yaptı. MAK Başkanı Kulat, Twitter hesabından şu ifadeleri kullandı:

"BİZE AİT DEĞİLDİR"

"İsmim ve yöneticisi olduğum MAK Danışmanlık ismi kullanılarak bazı siyasi partilerin tabanlarının bölündüğü / kaydığı vs. ifadeler asla bize ait değildir.Yazılı, görsel ve sosyal medyada kendi paylaşımlarımız dışındaki bize atfedilen ifadelerden sorumluluk kabul etmiyoruz."

"ÇALIŞMA YAPARSAK BASINLA PAYLAŞIRIZ"

"MAK Danışmanlık tarafından yeni kurulacağı konuşulan siyasi partilerle, Sn. Ahmet Davutoğlu ve Sn. Ali Babacan ile ilgili (toplumsal karşılıkları, oy oranları vs.) şu ana kadar yapılmış hiçbir kamuoyu araştırması olmadı. Böyle bir çalışma yaparsak zaten basınla paylaşırız."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mehmet Ali Kulat Ahmet Davutoğlu Ali Babacan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title