Haberler

Zeynep Yılmaz, Şeyma Subaşı'na gönderme yaptı: Yerimi doldurmaya çalışmışsın

Güncelleme:

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz'ın paylaştığı çökmüş tuğla görselinin üzerinde yazılı olan "Yerimi doldurmaya çalışmışsın" paylaşımı Şeyma Subaşı'na gönderme olarak yorumlandı.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, 2003 yılında Zeynep Yılmaz ile evlenmiş, 2016 yılında da boşanmıştı. Boşanma nedeni ise Şeyma Subaşı ile birlikte olmasıydı.

"BÜYÜK PİŞMANLIK"

Şeyma Subaşı'nın kendi youtube kanalında yaptığı açıklamalar twitter da trend topic oldu. Sosyal medyada bir çok kullanıcı "Acun Ilıcalı böyle olacağını bilse Şeyma Subaşı evlenmezdi. Büyük pişmanlık" şeklinde yorumlarda bulundu.

Zeynep Yılmaz, Şeyma Subaşı'na gönderme yaptı: Yerimi doldurmaya çalışmışsın

"YERİMİ DOLDURMAYA ÇALIŞMIŞSIN"

18 yaşından 28 yaşına kadar hayatının en muhteşem yaşlarını Acun Ilıcalı'ya adadığını söyleyen Şeyma'nın videoları sosyal medyada konuşulurken Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz'ın instagram hikayesinde paylaştığı çökmüş tuğla görselinin üzerinde yazılı olan "Yerimi Doldurmaya Çalışmışsın"paylaşımı Şeyma Subaşı'na gönderme olarak yorumlandı.

Zeynep Yılmaz, Şeyma Subaşı'na gönderme yaptı: Yerimi doldurmaya çalışmışsın

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Zeynep Yılmaz Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı Haberler

500

Yorumlar (27)

canıtın:

yuva yıkanın yuvası olmazmış. tamda şeyma için geçerli bir söz, cuk diye oturdu.

36
0
yanıtYanıtla
bbc:

Helal Acuna . Para olunca adamdan kimse bahsetmiyor bile, kadınlar birbirini yesin.

22
4
yanıtYanıtla
6.FİLO:

Şeyma Allah belanı versin.

20
5
yanıtYanıtla
fizikçi:

ŞU BİTMEYEN NAFAKANIN SONU GELSE DE BU LÜZUMSUZ HABERLERİ YAPMASALAR

18
0
yanıtYanıtla
Elazığlı Arzu:

Asil bir kadındır zeynep hanım. Hep sustu. Polemiğe girmedi. Bahsi geçen hanımefendiyi hiç MUHATTAP DAHİ ALMADI. komple kaliteli bir hanımefendidir kendisi. Acun Bey de keza bunu biliyordur.

18
0
yanıtYanıtla
Defne:

Muhatap almadı mı girdiği mağazadan kovdurmaya çalıştı haberlerinden haberiniz yok galiba ? Ayrıca asil bir kadındı da neden boşanmayı uzattı anında bitirseydi ya.

yanıt7
yanıt0
EN MUHTEŞEM YILLARIMI VERDİM:

karşılığını fazlasıyla aldım, 10 yıl çalışıp ömür boyu zengin olmayı garantiledim. sizin ömür boyu kazanacağınız parayı ben çalışmadan bir yılda alıyorum. üstelik benimle ilgili haberleri okuyarak değerimi daha da yukarı taşıyorsunuz. sevgilerle, şeyyymaaa

15
1
yanıtYanıtla
ALLAH akıl fikir versin:

AHAHAHAH

yanıt1
yanıt0
Deli Ama Dahi:

zavallılar yazık ya

15
1
yanıtYanıtla
Amine:

Yuva bozanın yuvası olmaaz...

15
0
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title