Haberler

Zafer Taylor'ın

Önceki akşam sahiplerini bulan Amerikan Müzik Ödülleri'nin galibi Taylor Swift oldu.

Müzik dünyasının en popüler ödüllerinden biri olan 'Amerikan Müzik Ödülleri' (AMA), önceki akşam Los Angeles'ta düzenlenen muhteşem bir törenle sahiplerini buldu. Bu yıl 39'uncusu düzenlenen gecenin galibi country müzik sanatçısı Taylor Swift oldu. Güzel şarkıcı geceden üç ödülle ayrıldı. Törenin en prestijli ödülü olan 'Yılın Sanatçısı' ödülünü de Swift kazandı. Swift ödülünü almak için her sahneye çağrılışında, şaşkınlığına ve mutluluğuna hakim olamadı ve "Bu gece hayatımın en güzel gecelerinden biri" dedi.

GÖZLER ONLARI ARADI

Müzik dünyasının birbirinden ünlü isminin ödüllendirildiği gecede Rihanna gibi ödül almasına rağmen törene katılmayan iki kadın sanatçı daha vardı. Adele ve Beyonce de aynı Rihanna gibi video görüntüleriyle hayranlarına teşekkür etti.

SEVGİLİSİNE YENİLDİ

R & B dalında ödül için yarışanlar arasında eski sevgililer Rihanna ve Chris Brown da vardı. Brown'dan yediği dayak sonrası ayrılık kararı alan Rihanna, ödülü kazanan taraf oldu. Güzel şarkıcı, Avrupa turnesinde olduğu için törene katılamadı.

LOPEZ ŞOV

Geceye iddialı transparan bir tuvaletle katılan Jennifer Lopez, 'En Beğenilen Latin Müzik Şarkıcısı' seçildi. Lopez'e birbirinden seksi dans şovlarında yeni sevgilisi dansçı Casper Smart da eşlik etti.

ÜNLÜLER SAHNEDE

Törende pek çok ünlü isim de sahne aldı. Nicky Minaj ile David Guetta'nın performansıyla açılan gecede, Marc Antony, Chris Brown, Pittbull, Enrique Iglesias, Justin Bieber ve Christina Aguilera da hayranlarını coştu.

KADINLAR GECESİ

Törende, Swift'in üç ödül alması, Nicky Minaj ve Adele'in iki ödülü kucaklaması ve Perry'nin kazandığı prestijli ödül nedeniyle Amerikan basını "Bu gece kadınlar gecesi!" başlıkları attı.

JACKSON'DAN SONRA İLK KEZ

Gecenin en özel ödüllerinden biri Katy Perry'ye verildi. Son albümünden çıkardığı beş parçası da müzik listelerinde 1 numaraya çıkan Perry'ye 'Özel Başarı Ödülü' verildi. Amerikan Müzik Ödülleri tarihinde Michael Jackson'dan sonra ilk kez Perry böyle bir ödüle layık görülmüş oldu!

BOXER İLE KALDI

Türkiye'de de yayınlanan 'Kara Şimşek' isimli dizideki performansıyla şöhrete kavuşan oyuncu-şarkıcı David Hasselhoff da, ödül töreninde sahne alanlar arasındaydı. LMFAO isimli grupla sahne alan Hassenholf, sahnede diğer grup üyeleriyle birlikte iç çamaşırıyla şarkı söyledi.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title