Haberler

Yine Nusret, yine olay yaratan paylaşım! Bu kez kıyma videosuyla tepki topladı

Güncelleme:

Garip hareketlerde bulunduğu kıyma videosunu takipçileriyle paylaşan Nusret, eleştiri oklarının hedefi oldu. Nusret'in 6 milyon görüntülenme aldığı paylaşımına, "Bence sıkıntı var bu adamda", "Ete şiddet uygulama" şeklinde yorumlar yapıldı.

Geçtiğimiz hafta Instagram'da paylaştığı video ile büyük tepki toplayan Nusret Gökçe, olay yaratan videolarına bir yenisini daha ekleyerek gündemdeki yerini aldı. Sosyal medya hesabından yayınladığı videosunda kıymayla oynadığı anları kaydeden Gökçe, 6 milyon görüntülenme aldığı paylaşımına "Köfte" notunu ekledi.

ELİNDEKİ KIYMAYLA OYNADI

Kıvrak ve garip hareketlerle elindeki kıymaya şekil verip, ardından parçalara ayıran ünlü etçi, eleştiri oklarının hedefi oldu. Takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutulan Nusret'in paylaşımı, "Bence sıkıntı var bu adamda","Ete şiddet uygulama", Eti neden dövüyorsun" şeklinde eleştirildi.

Yine Nusret, yine olay yaratan paylaşım! Bu kez kıyma videosuyla tepki topladı

DAHA ÖNCE DE OLAY YARATMIŞTI

Nusret Gökçe, geçtiğimiz ay sabah kahvaltısında pirzola yediği anları, "Kahvaltım... Hep kesmişke, biraz da yemişke" diyerek sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Video sonrası tepki toplayan Nusret'e, "Millet evine ekmek alamazken bu nasıl şov", "Gösteriş yapmaktan vazgeç artık, yiyen var yiyemeyen var" yorumları yapılmıştı.

Yine Nusret, yine olay yaratan paylaşım! Bu kez kıyma videosuyla tepki topladı

Yine Nusret, yine olay yaratan paylaşım! Bu kez kıyma videosuyla tepki topladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nusret Gökçe Instagram Gökçe Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 54 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 11 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! En etkili manipülasyon taktiği: Mağduru oynamak ne demek? MİRKETLER NEDEN ÖLÜR? Mirketler sevdiğini başkasıyla görünce ölür mü?
500

Yorumlar (48)

adam:

adam kasap ne yapıcak etle oynayacak ne varki bu videoda

27
4
yanıtYanıtla
MARCO:

Bizi dünyaya en iyi tanıtan adam Nusret. Ülkenin reklamını devlet büyüklerinden daha iyi yapan bir adamı sürekli karalama çabasında olmamız gerçekten çok acı.

14
9
yanıtYanıtla
Özcan:

Bu zihniyetekilere bişey öğretemesin bunlar nusretin kıyma yaptığı koyunlarla aynı cinsten

yanıt0
yanıt0
Acı Biber:

senin sınıf kaç Marco orta son mu lise 1 mi ?!

yanıt6
yanıt4
Marco:

İlkokul 4. sınıf terk.

yanıt0
yanıt0
MARCO:

Noldu Acı biber. zoruna mı gitti. zoruna gittiyse su içiver acıyı keser

yanıt0
yanıt0
D:

Adam show peşinde. Yaptığı bu videolar sayesinde Dünyada tanınır oldu. Tabi ki yapmaya devam edecek. İşi bu sonuçta bundan para kazanıyor. O video çekiyor biz de burada yorumluyoruz amacına ulaşıyor işte gündemden düşmüyor :)

19
2
yanıtYanıtla
celal:

Akıllı bir şekilde reklam yapamaz mı ? yaptığı her şey akılsızca. Nefret uyandırıyor. Böyle show olmaz !

yanıt3
yanıt2
ffff:

adam işini yapıyor kardeşim

14
6
yanıtYanıtla
serdaro:

şunu reklam yapmayın artık. . .

14
6
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title