Haberler

Yıldız Tilbe'den tepki çekecek çıkış: Saldırgan köpeklere zehirli et verin, gebersinler

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sahipsiz saldırgan köpekler için "Bölge halkı zehirli et versin hepsi gebersin" dedi. Kısa sürede tepki çeken Tilbe, yeni bir açıklama yaparak saldırgan köpeklerin insan öldüren kişilerden bir farkının olmadığını söyledi.

Türk müziğinin efsane sanatçıları arasında gösterilen başarılı şarkıcı Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Tilbe, bu sefer de sokak köpekleri hakkında tepki çekecek paylaşımlar yaptı.

"SALDIRGAN KÖPEKLERE ZEHİRLİ ET VERİN, GEBERSİNLER"

Twitter hesabını aktif şekilde kullanan Yıldız Tilbe, "Sahipsiz köpekler hayvan barınaklarında toplanıp aklı başında, hayvansever görevliler tarafından bakılmalıdır. Saldıran köpek gruplarına bulundukları bölgenin halkı zehirli et versin hepsi gebersin, insan parçalamak nedir ya? Toplasınlar hayvan barınaklarına köpekleri, hayvanseverler görevlendirilsin, hayvan sevmeyen sırf görev diye bu işi yapan birileri olmasın barınaklardaki hayvanlar birbirini yiyor açlıktan Allah razı olmasın, hayvanseverler görevlendirilsin, kontrol edilsin hayvanda kurtulsun insan da" dedi.

"İNSANLARI PARÇALAYAN KÖPEKLERDEN NEFRET EDİYORUM"

Açıklamalarıyla kısa sürede gündem olan Tilbe, paylaşımlarına şu şekilde devam etti: "Bütün insanların ve hayvanlarınyaşama hakkı vardır, fakat saldırmaya öldürmeye hakkı yoktur, olmamalıdır. Yasalar insanın dahayvanın da birbirine zarar vermeden yaşamalarınıkanunlaştırmalıdır. İnsanlara grup halinde saldıran parçalayan,öldüren köpeklerin insan öldüren bir insandan farkı yoktur, cezalandırılmalıdır. Başka insanlara saldırmak için özgür bırakılmamalıdır. Bende şu ano çocukları kadınları insanları parçalayan köpeklerden nefret ediyorum.Sevmek için bir sebep göremiyorum."

Yıldız Tilbe'den tepki çekecek çıkış: Saldırgan köpeklere zehirli et verin, gebersinler

Yıldız Tilbe'den tepki çekecek çıkış: Saldırgan köpeklere zehirli et verin, gebersinler

Yıldız Tilbe'den tepki çekecek çıkış: Saldırgan köpeklere zehirli et verin, gebersinler

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Yıldız Tilbe Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (7)

Angino chere:

Yildiz Tilbe, bu yorumnla cok sey kaybedeceksin ,Öncelikle seni seven Hayvanseverleri....

24
98
yanıtYanıtla
Angino chere:

Ayni zamanda Halki suca Tesvik etmeken cezalindirilmasin.....

yanıt19
yanıt50
Sadık GÜNEŞ:

Çok doğru söylemiş,önce insan, kaç tane insanımız öldü,sakat kaldılar ateş düştüğü yeri yakar,

68
11
yanıtYanıtla
Çağrı Doğan:

Barınağa almalılar demek istedi ; kanımca. Bence uyuşturucu kullananlarada aynısı uygulanmalı.

38
26
yanıtYanıtla
Erdinç Memiç:

İnsanlarinda hayvanlarında saldırganı cezalandiracaksin

46
3
yanıtYanıtla
Metin Demir:

bazı insanlar bu köpekleri başkasının çocuğundan östön gürüyor daha bir kaç gün önce bir kız çocuğunu kovaladılar kamyon vurdu iki bacağı ezildi büyük ihtimale yürüyemiyecek sizin çocuğunuz olsaydı acaba ne düşünürdünüz

32
5
yanıtYanıtla
Omurilik Sarmsağı :

Birçok insanla sorunu olan ve dünya da ki masum canlılar olarak gördükleri köpekleri insandan üstün tutan hayvansever isimli ruh hastaları sizi sevmezse sevmesin. Onlar zaten insan sevmiyor.

4
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title