Haberler

Hakan Sabancı'yla kavgası bitmeyen Aygün Aydın, yeni aşkını dudak dudağa pozla ilan etti

Güncelleme:

Hakan Sabancı'yla yaşadığı polemik nedeniyle magazin gündeminden düşmeyen Aygün Aydın, yeni aşkını sosyal medya hesabından dudak dudağa verdiği samimi pozla ilan etti.

Hakan Sabancı'nın kendisini hamile bıraktıktan sonra ayrıldığını iddia etmesi nedeniyle bir anda magazin gündeminin üst sıralarına oturan Aygün Aydın, geçtiğimiz günlerde Sabancı'nın avukatlarının şikayetiyle hapse girmişti. Sabancı hakkındaki açıklamalarına son vermeyen Aydın, yine şikayet üzerine bu sefer 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Sabancı'ya ağır ifadeler kullanan Aydın, kalbini yeni sevgilisine kaptırdı.

"EN BÜYÜK KARANLIĞIMDA DOĞAN GÜNEŞİM"

Aydın, yeni sevgilisiyle öpüşürken çektirdiği kareyi Instagram'dan yayınladı. Aydın, yeni sevgilisi Süha Yaman Koç'la karesine "En büyük karanlığımda doğan güneşim. Dünyamdan çok uzakken hayatımın en büyük iyikisi olduğun için teşekkür ederim sevgilim" yazarak, kalp ve nazar boncuğu emojisi koydu.

Yeniden cezaevine girecek Aygün Aydın yeni sevgilisini açıkladı

Hakan Sabancı'yla olayları bitmeyen Aygün Aydın, yeni aşkını dudak dudağa pozla ilan etti

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Hakan Sabancı Aygün Aydın Aydın Haberler

500

Yorumlar (3)

mojo risin:

Ya aşk deyip durmayın şunlara bir de.. aşk olayını da yerlere seriyorsunuz... kadınlar paraya..erkekler baldır bacağa.. böyle aşk mı olur..

45
0
yanıtYanıtla
Milliyetçi:

Paran varsa en kralı senin boşverin şimdi güzelliği

11
0
yanıtYanıtla
Redki 27:

Menfaatler dünyası naparsın.

10
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title