Haberler

Yasak Elma Dizisinde Sürpriz İsim!

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Burak Vega, ekranların sevilen dizisi Yasak Elma'ya konuk oyuncu olarak katıldı. Burak Vega kimdir, bugüne kadar hangi projelerde rol aldı'İşte detaylar...

Başrollerini Eda Ece, Şevval Sam, Murat Aygen, Biran Damla Yılmaz, Melisa Doğu ve Şebnem Dönmez'in paylaştığı Yasak Elma dizisinde heyecan tam gaz sürüyor.

Genç oyuncu Burak Vega, Yasak Elma'ya konuk oyuncu olarak katıldı.

SOSYAL MEDYADA DİKKAT ÇEKTİ

Daha önce Çukur, Emanet ve Yemin dizilerinde canlandırdığı kötü karakterlerle tanınan Vega, son olarak geçtiğimiz pazartesi akşamı 151. bölümü ile yayınlanan Yasak Elma dizisinde "Ahmet" karakteriyle sevenlerinin karşısına çıkan Vega'nın dizideki sahneleri sosyal medyanın gündemine oturdu.

Vega, başarılı performansıyla izleyiciden tam not aldı.

BURAK VEGA KİMDİR?

Burak Vega, 13 Mayıs 1994 yılında Antalya'da dünyaya geldi. Aslen Denizlilidir. İlköğretim ve lise eğitimlerini tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşti. Sadri Alışık Akademi'de temel oyunculuk ve kamera önü oyunculuk eğitimlerini aldıktan sonra Ayhan Işık, Yılmaz Gruda, Ayhan Eroğlu gibi isimlerden ileriye seviye oyunculuk eğitimlerini aldı.

İlk oyunculuk deneyimine Show Tv'de yayınlanan, izlenme rekorları kıran, yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk'ün oturduğu Çukur dizisiyle başladı. Ardından Kanal D Arka Sokaklar, TRT 1 Uyanış Büyük Selçuklu, Kanal 7 Emanet ve Yemin dizilerinde dikkat çeken ve ilgiyle takip edilen rollerle izleyicinin karşısına çıktı.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Şebnem Dönmez Murat Aygen Şevval Sam Eda Ece Sadece Sondakika Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title