Haberler

Yaprak Dökümü'nün Hayriye Annesi: Setlerde Tuvalet Temizledim

Güncelleme:

Katıldığı bir magazin programında çarpıcı itiraflarda bulunan usta oyuncu, "Söylemekten utanıyorum ama setlerde tuvalet temizledim" dedi.

Tv8'de yayınlanan Aramızda Kalsın programına konuk olan usta oyuncu Güven Hokna şaşırtan açıklamalarda bulundu.

"SÖYLEMEKTEN UTANIYORUM"

Setlerdeki sorunlara değinen Hokna "Ben utanıyorum burada söylemekten. Ben eldivenlerimi takıp set tuvaletlerini temizledim" dedi.

Kaynak: Magazin

Aramızda Kalsın Güven Hokna Tv8 Magazin Haberler

500

Yorumlar (19)

Emine:

Hırsızlık yapmadığınız sürece, ne iş yaparsanız yapın ayıp değil, b. ir koltukta ayakları uzatıp insanlara ahmak kesen kişiler utansın. E vimizse bu işleri yapmıyor muyuz

33
12
yanıtYanıtla
Merve:

Haber okuma degil, baslik okuma derim buna. Düzgünce bir haberi bastan sonuna kadar okumayan, okunsada sanki yabanci dilde yazilmis gibi ters anlayan veya hic anlamayan millet bu.

43
0
yanıtYanıtla
ali:

yeri geldi hergün lokantada tuvalet temizledim hiçbir zaman söylemekten utanmadım

37
4
yanıtYanıtla
........:

setlerin halinden utanıyo bi kere. tuvaletleri temizlediği için deil. ama herkes başka yöne çekmiş . çok tuhaf bi milletiz

8
23
yanıtYanıtla
KAAN:

ACUNU SEVİYORUM TV8 İ PARLATACAK GİBİ

3
27
yanıtYanıtla
Eda:

O isi yapmaktan utanmamistir bence. Ama usta bir sanatci olup ta kamera karsisina gecip cekim yaptiktan sonra kendi isi olmayan bir seyi yapmak insanin agrina gider. Simdiki sanatci takilanlara bakin, hollywood stari zannediyorlar kendilerini, bir sey deyiller. . .

24
2
yanıtYanıtla
TARIK:

BİZLER AĞZI AÇIK SEYREDERSEK NE BEKLİYORUZKİ BAŞKA

yanıt0
yanıt0
HEZAX:

YPG Bugün öğlen Kobani''yi vuran ışid üssünü bastı 9 ışid''li öldü bombardmanda kullanılan 57 mm''lik top ele geçirildi.

6
17
yanıtYanıtla
Muhahah zoppo:

la get salak habere bak yoruma bak hezax zopposu leşlerinizin resimlerini işid sitelere koyuyor :) hala atıp tutuyorsunuz adamlar dio kobaninin mahallelerine girdik siz yok üs bastık diyorsunuz la olum donunuza kadar soyunduruyor adamlar sizi hala atıp tutuyorsunuz karayılan bile başarısızlığı kabul etti sen neyin kafasını yaşıyorsun az bonzai kullan hezax zopposu evlat olsan eldivenle sevilmessin

yanıt0
yanıt0
utanmışmış:

türk değilbu. . sonrada yabancı oldğu için köşeleri dönmüş

5
16
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title