Haberler

Ünlülerin Mekanında Kanlı Hesaplaşma

Sosyetenin Gözbebeği Olan ve Ünlü İsimlerin Denize Girip Güneşlendiği Muğla'ya Bağlı, Bodrum Türkbükü'nde Dün Silah Sesleri Yankılandı.

ÜNLÜLERİN buluşma merkezi Türkbükü’nün göbeğinde meydana gelen olayda, Paradise Oteli’nin sahibi Aziz Ş. ile gizli ortağı olduğu ileri sürülen “Anzerli” lakaplıMustafa K. alacak verecek tartışması yaptı. Belindeki silahı çekenMustafa K., havaya 5 el ateş ettikten sonra namluyu Aziz Ş.’ye yöneltti. Otel sahibi Aziz Ş. sağ bacağının dizkapağı altından aldığı kurşun yaraları nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

ALACAK VERECEK İŞİ Mİ?

Bir saat süreyle “dehşet anları”nın yaşanmasına neden olan olay, 13.00 sıralarında gerçekleşti. Pek çok ünlü ismin denize girip güneşlendiği Türkbükü’nünmerkezi konumundaki Paradise Oteli’nin hemen yanındaki otoparkı işlettiği öğrenilen Mustafa K. otelin kapısına gelerek işletmenin 45 yaşındaki ruhsat sahibi Aziz Ş. ile görüşmek istedi.

Anzerli lakaplıMustafa K. bir süre sonra otelin bahçesine girerek Aziz Ş. ile tartışmaya başladı. Alacağının ödenmesi için yüksek sesle uyarıda bulunan Mustafa K. belindeki silahı çekti ve havaya 5 el ateş etti. Daha sonra namluyu Aziz Ş.’ye yönelten zanlı, yere doğru da 2 kez tetik çekti. Otel müşterileri ve bitişikteki işletmelerde bulunan tatilciler kaçışırken, otel personeli, Aziz Ş.’yi hastaneye götürdü. Olayı 7.65mmçapında ruhsatsız tabanca ile gerçekleştiren Mustafa K. ise jandarma tarafından gözaltına alındı.

Otel personeli, Aziz Ş. ileMustafa K. arasında dün gece de bir tartışmanın yaşandığını söyledi. Otelin restoranında oturan ve İstanbul’dan geldikleri öğrenilen bir çiftin masasına davet üzerine oturan Mustafa K.’yı yanına çağırtan Aziz Ş.’nin, “Müşterileri rahatsız etme” diye uyardığı öğrenildi.

İkoncan'ların mekanı Tükbükü İşte Türkbükü’nde tatil yapan bazı ünlü isimler: Süreyya Yalçın, Deniz Berdan, Ebru Akel, İvana Sert, Yeşim Erçetin, Nilay Dorsa, Tuğba Büyüküstün, Harun- Ebru Şallı, Orhan Gencebay, Ferhat Göçer, Cefi Kamhi, Celal Çapa, Metin Aşık, Ayşegül Dinçkök... (HaberTürk)

Olayı Kanal 1 Hey Canlı programının kameramanı görüntüledi.

İşte o anlar...

Kaynak: Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title