Haberler

    Ünlü sunucu Seda Akgül, hastaneye kaldırıldı

    Güncelleme:

    Bir magazin programında yorumculuk yapan Seda Akgül, hastaneye kaldırıldığını açıkladı. Akgül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Korona değilim ama hepiniz gibi evham yaşıyorum. Eklem ağrısı ve baş dönmesi ile gittim" ifadelerini kullandı.

    Bir magazin programında yorumculuk yapan Seda Akgül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, hastaneye kaldırıldığını açıkladı. Akgül'ün bu paylaşımını görenlerin aklına koronavirüsü geldi.

    "EKLEM AĞRISI VE BAŞ DÖNMESİ YAŞADIM"

    Seda Akgül, paylaştığı fotoğrafın altına sağlık durumuyla ilgili şunları yazdı:

    "Bana dün akşam bebekler gibi bakan sevgili dostum Gülten Aşıcıoğlu'na çok teşekkür ederim. Korona değilim ama hepiniz gibi evham yaşıyorum. Eklem ağrısı ve baş dönmesi ile gittim. Şu anda iyiyim. Yayında görüşürüz "

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    DOST Partisi Seda Akgül Magazin Haberler

    Bakmadan Geçme

    500

    Yorumlar (2)

    Alisamiyen:

    Insanlar neden gerçekleri sõylemekten korkar veya saklarki anlamadım hastahaneye gidiyor tmm olabilir bu virüs kişi secmiyor yok ben sıyrıldım böyle değilim reklamı yapıyorsun gittinmi Evet rahatsizmisin Evet reklama ne gerek yahu yok ben şunu oldum bunu olmadım gerek yok ya duyurma git direk derdine derman ara ama assagilamis gibi söyle böyle yorum yapma.reklam kokan hareketler bunlar.terbiyeyi davet ediyorum bu virüs kaliteli ünlü ünsüz fakir fukara gozetmiyor bilesiniz diyorum

    3
    0
    yanıtYanıtla
    Melike kurt:

    Gecmis olsun

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title