Haberler

Ünlü Gazeteci Ayşe Arman, Yatak Pozunu Takipçileriyle Paylaştı!

Güncelleme:

Ünlü gazeteci Ayşe Arman, yatak pozunu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Yaptığı röportajlarla sık sık gündeme gelen ünlü gazeteci Ayşe Arman, yatak pozunu sosyal medya üzerinde takipçileriyle paylaştı.

"AMAN LAF EDERLER' DEMİŞİM"

Ünlü gazeteci Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafına, "Vayyyy bi @dilanbozyel fotoğrafı buldum. Bende kalmıştı bi gece, bi sürü fotoğraf çekmişti, süssüz, püssüz, Dilan gibi fotoğraflar, objektife bakmayan, sevimlilik yapmayan, gülmeyen fotoğraflar. Paylaşmadığım bi seri buldum. Demek ki, 'Aman laf ederler!' demişim, vazgeçmişim, paylaşmamışım, edebilirsiniz, bu sabah içimden geldi paylaşıyorum. Ben şimdi bu yataktan zıplıyorum ve orman yürüyüşü..." açıklamasını ekledi.

Ünlü Gazeteci Ayşe Arman, Yatak Pozunu Takipçileriyle Paylaştı!

"NE GEREK VAR BU POZA SAYGINLIĞINI KAYBETTİRİYOR"

Ünlü gazeteci Ayşe Arman'ın paylaşımı bazı takipçileri tarafından beğenilirken bazı takipçileri tarafından ise eleştiri yağmuruna tutuldu. Arman'ın bir takipçisi paylaşıma, "Ne gerek var bu poza? Ayşe Arman'ın ihtiyacı mı var? Kadının cinsel obje olmaması için tavır koyan örnek bir kadının kadınlığını ön plana çıkarması saygınlığından kaybettiriyor. Çelişkili bir davranış. Bedeniyle bir yerlere gelmeye çalışan kadın değil." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Ayşe hanım cesaretinizden ötürü sizi tebrik ederim çok güzel poz" yorumunu yaptı.

Ünlü Gazeteci Ayşe Arman, Yatak Pozunu Takipçileriyle Paylaştı!

Ünlü Gazeteci Ayşe Arman, Yatak Pozunu Takipçileriyle Paylaştı!

Ünlü Gazeteci Ayşe Arman, Yatak Pozunu Takipçileriyle Paylaştı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500

Yorumlar (46)

ASABİ FATSALI:

EDEP HAYA güzeldir ama Bir HANIMEFENDİDE ÇOK DAHA GÜZELDİR haya perdesi yırtılmış ne diyelim ALLAH C. C hidayet versin

15
1
yanıtYanıtla
Selda:

Sizi gidi batı taklitçileri sizi.

14
1
yanıtYanıtla
ccckırşehirliccc:

Bunlarda normal herşeyini paylaşırlar çok görmeyeceksin. . . . . fakir çorbasını paylaşsa laf olur. . . armut deyip geçmeyin onun ilk hecesi bunlarda yok yani (AR)

13
2
yanıtYanıtla
ünal:

bu da baktı habercilikte para yok çünkü inandırıcılığı kalmadı yalan haber sagte haber magazin derken olmadı soyunmaya karar verdi, sana sıra gelmez teyzemmm ortalık talu malu Çıtırlarla dolu sana ancak 60 lık dedeler basar parayı

13
2
yanıtYanıtla
Lale:

Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar diye boşuna dememişler, hem ün kelimesi bence çok uygunsuz hiç yerinde kullanılmıyor, yazık o kelimelere!!!

13
0
yanıtYanıtla
hülya:

bu kadının da tek sermayesi sanki vücudu. . acaba basında bu mertebeye de vücudu ve dişiliğini kullanarak mı geldi diye düşünmeden edemiyor insan. .

13
0
yanıtYanıtla
ANGARAGÜÇLÜ:

GAZETECİNİN ÜNLÜSÜDEMİ VARMIŞ, GAZETECİ GAZETECİDİR, ÇOK ZOR ŞARTLAR ALTINDA MESLEĞİNİ YAPAN GAZETECİ EMEKÇİLERDE VAR, İŞTE BUNUN GİBİ TUZU KURU AMA ÇOK KURU GAZETECİLERDE VAR, SELAM OLSUN DÜRÜST VE SAYGILI OLARAK İŞİNİ YAPAN TÜM ÇALIŞANLARA

10
1
yanıtYanıtla
ZAMAN KISA:

Yaşı ilerlemiş bayanlar böyle şeylere gereksim duyuyorlar bir nevi yaşlanma korkusu genç görünme isteği nekadar çabalasalarda yaş insanıbelli ediyor boşuna ispat etmeyin görünen köy kılavuz istemez Allah’la baş edemezsiniz madonna bile genç kalmakiçin Servet harcamış nafile zaman geçiyor böyle işleri bırakın din içinbirşey yapın Zaman artık çok kısa böyle anılarakmı gitmek istersiniz öbürtarafa

8
1
yanıtYanıtla
MERTÇE:

ÇAQDAŞ YOBAZLAR. MODERNİZMİN KURBANLARI.

6
3
yanıtYanıtla
CETO:

lokum

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title