Haberler

Ünlü Erkeklerden Özel Tişörtler

Güncelleme:

Yedi ünlü erkek ve yedi kadın modacı, güçlerini birleştirdi.

KIVANÇ KASABALI: Temamızı sevgi olarak belirledik. Kalbe giden yolun sevgiden geçtiğini ve hayatımızın her anında sevginin önemini ve değerini vurgulamak istedik.

GAMZE SARAÇOĞLU : Sevgi; tasarımda ve hayatımızın merkezinde yer alıyor. Tişörtümüzde; '1' sayısının birleştirici, motive edici gücü ile sevgiye giden yolu pekiştirdik.

DAVULU TİŞÖRTLERE TAŞIDIK

YAĞMUR ATACAN: Tasarıma başlarken aklıma gelen ilk şey; uzun süre para kazanmamı sağlayan müzik tutkum davuldu. Koluma yaptırdığım davul sembolünü İdil Tarzi ile beraber tişörtlerin üzerine taşıdık. Ben eşim için bir tane ayırttım bile.

İDİL TARZİ: Limitli sayıdaki bu sade ve zarif tişört, alan kişiler üzerinde eğlenceli bir etki bırakacak.

KOLEKSİYON ÇIKARDIK

EMRE KARAYEL-NİHAN BURUK: Biz; düz sade bir tişörtü nasıl esprili bir şekilde feminenleştiririz diye düşündük. 'İçimizi dışımıza çıkarırsak nasıl olur?' sorusunu tişörtlere resmetmek istedik. Emre'nin pozitif enerjisiyle, 'Nian' markasının karanlık yüzünü bir araya getirdik.

HAYATIMIN ÖNEMLİ PARÇASI

KEREM GÖNLÜM: Milli bir sporcu olarak, bu tip sosyal sorumluluk projelerinde yer almak beni çok mutlu ediyor. Tişörtte basketbol topu ve potayla ilgili bir çalışma yaptık. Basketbol, hayatımın önemli bir parçası.

UĞURLU NUMARAM

BURAK YILMAZ: Biz sporcuların topluma örnek olmak ve destek vermek gibi sorumlulukları olduğuna inanıyorum. Bana uğurlu geldiğine inandığım forma numaram 17'den yola çıkarak, Özlem Süer ile keyifli bir çalışma yaptık. Tişörtü kız kardeşime de hediye edeceğim.

MUTLULUĞU HİSSETTİRDİK

SARP APAK-TUVANA BÜYÜKÇINAR DEMİR: Sarp Apak'la TOG Bazar için tasarladığımız tişörtler için; mutlu olmak ve mutlu kılmaktan yola çıktık. Mutluluk; elde etmek için en yoğun çaba gerektiren bir kavram gibi görülse de, aslında bir gülümseme kadar anlık bir durum. Biz de tişörtlerimizde mutluluğu hissedip hissettirebildiğimizi umuyoruz.

Haber: Öykü YAZICIOĞLU/ŞAMDAN PLUS

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Sarp Apak Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title