Haberler

Ünlü DJ Flume, sahnede binlerce kişi önünde cinsel ilişkiye girdi

Güncelleme:

ABD'nin Nevada eyaletindeki Black Rock Çölü'nde gerçekleşen dünyaca ünlü Burning Man Festivali'nde bir rezalet yaşandı. Festival kapsamında sahne alan DJ Flume, hiç tanımadığı bir hayranıyla ilişkiye girdi.

Burning Man Festivali'nde ünlü DJ Flume, binlerce kişi önünde hayranlarından biriyle cinsel ilişkiye girdi. Ünlü DJ o anları sosyal medya hesabından da yayımlamayı ihmal etmedi.

BİR KAÇ SANİYE SÜRDÜ

Olay, Nevada'nın kuzeybatısında bulunan Black Rock Çölü'nde gerçekleşti. Dünyanın dört bir yanından katıldığı, ünlü isimlerin de boy gösterdiği Burning Man Festivali'nde, ünlü DJ Flume sahne aldı. On binlerce festival takipçisinin sahnedeki performansını izlediği DJ Flume, şaşkın bakışlar arasında sahneye çıkardığı bir kadınla birkaç saniyeliğine ilişkiye girdi.

1 MİLYONU AŞKIN TAKİPÇİSİ BULUNUYOR

Konseri izleyenlerin videoya çekerek sosyal medyada paylaştığı görüntüler hızla yayıldı. Ünlü DJ'in kız arkadaşı Amerikalı oyuncu Paige Elkington de skandal görüntüleri Instagram'daki 90 bin takipçisiyle paylaştı. Paige, paylaşımına "Üzgünüm anne" notunu düştü. Gerçek adı Harley Edward Streten olan 27 yaşındaki DJ, albümleri milyonlar satan Grammy ödüllü bir müzisyen. Avustralyalı DJ, Lorde, Sam Smith, Arcade Fire, Hermitude ve Disclosure gibi isimlerin şarkılarını mix'leyerek üne kavuşmuştu. Olayla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, festival organizatörlerinin konula ilgili nasıl bir yaptırım getirileceği bilinmiyor. Oyuncu Paige Elkington da ilişkisini bitirip bitirmeyeceği yönünde henüz bir açıklama yapmasa da ünlü DJ ile ayrılacağı konuşuyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Burning Man Nevada Magazin Haberler

500

Yorumlar (37)

BİRİSİ:

LAİKLİK BUDUR

25
50
yanıtYanıtla
HE-MAN:

ANLAMINI BİLMEDİĞİN ŞEYLERİN TELAFFUZUNU YAPMA

yanıt9
yanıt8
king:

şimdi bu durumu laiklikle nasıl bir birine bağdaştırdın ? hayvana tecavüz eden sakallı bir amcayı gördüğümüz zaman yada başı kapalı ama kocasını aldatırken yakalanan bir ablamızı görsek bütün muhafazakar insalar için de bunlar hep böylemi yazacaz sen tam kara cahil bir adamsın pardon adam dedim

yanıt17
yanıt3
önemli degil:

hadi len. . önce oku ne anlama geliyor laik kelimesi. . dindarlari da gördük kuran kursunda cocuklara tecavüz. . bu da islam mi??

yanıt25
yanıt20
@iccarusartz:

sonunda Flume dinleyen kitle oley beeeee

yanıt2
yanıt2
kafkas:

doğru hayvanca yaşama şekli ne zaman laiklik oldu uyuz

yanıt3
yanıt2
Fatih Akar:

Bu olayı onaylamıyorum tabii. Ama Laiklik ne demek bilmedigin belli Bilmedigin bir kelimeyi nasil kullaniyosun.

yanıt0
yanıt1
KOSKA:

islam olmazsa böyle hayvanlar gibi milletin gözü önünde kikişirler hayvan farkınız ne bizleri müslüman olarak yaşattığın için sana binlerce şükürler olsun Rabbim

47
6
yanıtYanıtla
M.Ali:

Aşağılaşmada sınır tanımayan çukur insanlar. . Cehennem luzumsuz değil

28
4
yanıtYanıtla
bekçi:

cehennemin yakıtı insan eti ve kemiğinden oluşur devammm

27
3
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title