Haberler

Üniversiteliler Mustafa Ceceli ile Coştu

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi tarafından 15'incisi düzenlenen Geleneksel Gençlik Şöleninin son gününde sahneye çıkan ünlü şarkıcısı Mustafa Ceceli, performanası ile gençleri çoşturdu.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi tarafından 15'incisi düzenlenen Geleneksel Gençlik Şöleninin son gününde sahneye çıkan ünlü şarkıcısı Mustafa Ceceli, performanası ile gençleri çoşturdu. Aralıklarla yağan yağmura rağmen alanı dolduran binlerce kişi, Ceceli konserinde ıslanmalarına rağmen eğlendiler.

Cumhuriyet Üniversitesi 2012 Gençlik Şöleni muhteşem bir konser ile sona erdi. Öğrenci konserinin ardından sahneye çıkan Mustafa Ceceli hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Aralıklarla yağan yağmura aldırış etmeyen 10 binin üzerinde öğrenci, Ceceli'nin sahne performansı ile eğlenceli saatler yaşadı. Hayranları ile iyi bir iletişim kuran Ceceli birçok parçasını üniversiteliler ile birlikte söyledi. Yaklaşık 1.5 saat süren konserden sonra Cumhuriyet Üniversitesi rektörü İlyas Dökmetaş tarafından Mustafa Ceceli'ye plaket verildi. - Sivas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Mustafa Ceceli Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title