Haberler

Umut Evirgen ile fotoğraf paylaşarak aşkını ilan eden Melisa Şenolsun, paylaşımını yayından kaldırdı

Güncelleme:

Tuba Büyüküstün'ün eski eşi umut Evirgen ile aşk yaşamaya başlayan Melisa Şenolsun, sosyal medya hesabından sevgilisiyle fotoğraf paylaşarak aşkını ilan etti. Ancak Şenolsun paylaşımının gündem olmasıyla fotoğrafı sildi.

23 yaşındaki oyuncu Melisa Şenolsun, 3,5 yıl aşk yaşadığı Mehmet Ozan Dolunay'dan ayrıldıktan 1 buçuk sene sonra Tuba Büyüküstün'ün eski sevgilisi 31 yaşındaki Umut Evirgen'le aşk yaşamaya başladı. Aşkını ilan eden güzel oyuncudan ilginç bir hamle geldi.

FOTOĞRAFINI ANINDA SİLDİ

Kurban Bayramı'ndan önce yakınlaşan çift, bayramı da Umut Evirgen'in Kuzey Ege'deki evinde geçirdi. İlişkileri yeni başlayan çiftten Melisa Şenolsun, Umut Evirgen ile iki fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaştı. Aşkıyla kısa sürede gündem olan oyuncu paylaşımını yayından kaldırdı.

Umut Evirgen ile fotoğraf paylaşarak aşkını ilan eden Melisa Şenolsun, paylaşımını yayından kaldırdı

Umut Evirgen, geçtiğimiz mayıs ayında 3 yıldır birlikte olduğu Tuba Büyüküstün ile yollarını ayırmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tuba Büyüküstün Melisa Şenolsun Sosyal Medya Umut Evirgen Haberler

500

Yorumlar (9)

...........:

YALAMA OLMUŞ CİVATA GİBİSİNİZ NE ZAMAN AŞIK OLUYORSUNUZ NE ZAMAN AYRILIYORSUNUZ VE NE ZAMAN YENİSİNİ BULUYORSUNUZ BELLİ OLMUYOR. . . FORMULA 1 ARAÇLARI YANINIZDA YAVAŞ KALIYOR. . . . . . . . . .

48
0
yanıtYanıtla
helal be.:

ha ha ha ha ha haaaaa. süpeeerrrr. aynen katılıyorum.

yanıt3
yanıt0
Hasan:

Vatandaş üç kuruş para kazanmak için akşama 40 derece sıcakta çalışırken bunların haberini yapmak ne derece doğru. Aylık eş değiştiriyorlar, sonra da doğan çocuğun babasını karıştırıyorlar.

21
0
yanıtYanıtla
ENİS:

Sevgili Hasan, sıradan bir ilişkiyi ''ulusal mesele'' haline getirme be kardeşim. Bu tarz ajitasyon kokan yazılar yazının icadından beri var. ''Sende var, bende niye yok'' geyiği. Eğer bu ve benzeri haber, görüntü izlemek senin canını sıkıyorsa, kapat internetini, sosyal medya bağlantılarını kes, bak keyfine, rahatla.

yanıt2
yanıt3
YALNIZ BİR ŞEY DİYECEĞİM:

geçen gazeteciler bunları görmüş, kızı hiç iplememişler aşırı bozulmuş arabada belli hahaha. . sen daha yenisin ne sandın kızım yaaaaaa

0
1
yanıtYanıtla
Su:

Evli degillerdi ki sevgililerdi

1
0
yanıtYanıtla
Mine:

Akraba bunlar, aşk mı yapmışlar? Dayı duyarsa üzülür

1
0
yanıtYanıtla
Bun:

Evirgenle olunca evrildi, foto paylaşmak ilkel geldi.

0
0
yanıtYanıtla
Yahya:

Demokraside silmek serbest.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title