Haberler

U2 Solisti Bono'nun Kurduğu Dernekte Skandal! Kadınlar, Politikacılarla Cinsel İlişkiye Zorlanmış

Güncelleme:

Ünlü Rock grubu U2'nun solisti Bono tarafından kurulan ONE adlı yardım kuruluşunda skandal ortaya çıktı. Meğer, yardım kuruluşundaki kadınlar politikacılarla cinsel ilişkiye zorlanıyormuş

İrlandalı rock grubu U2'nun solisti Bono tarafından kurulan ONE yardım kuruluşunda görev alan kadın çalışanların 'yerel politikacılarla cinsel ilişki yapmaya zorlandığı' ortaya çıktı.

SOLİST ÖZÜR DİLEDİ

İrlandalı rock topluluğu U2'nun solisti Bono, 2004'te dünyada yoksulluk ve önlenebilir hastalıkları azaltma amacıyla kurduğu ONE adlı yardım kuruluşunda çalışanlara kötü muamelede bulunulduğunun ortaya çıkması üzerine özür diledi.

AZARLANIP AŞAĞILANIYORLAMIŞ

Habertürk gazetesinde yer alan habere göre ONE'nın hazırladığı bir iç denetim raporuyla, Güney Afrika'nın Johannesburg ofisinde çalışan kadınların 2011-2015 arasında yöneticileri tarafından görev tanımı içinde olmayan işleri yapmaya zorlandığı, azarlandığı ve aşağılandığı ortaya çıkmıştı.

CİNSEL İLİŞKİYE ZORLANMIŞLAR

Rapora göre bir kadın çalışan, Tanzanyalı bir milletvekili ile cinsel ilişkiye girmeye zorlandı. Kadın çalışan bunu reddedince, aşağılandı, görevinden alınıp resepsiyon memurluğuna getirildi ve maaşı azaltıldı. Bir başka kadın çalışan ise yöneticisinin hafta sonunda verdiği ev partisinde 'servis elemanı' olarak çalıştırıldı. ONE ilgililer hakkında soruşturma açtı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

U2 Mola Magazin Haberler

500

Yorumlar (4)

karadenizli:

DİNİ İMANİ ALLAH KORKUSU AHLAKI OLMAYANDAN NE BEKLERSİNKİ. BAŞINDAKİLERE BAK. GEÇMİŞ BAŞKANLARIDA. SAPKINLAR SAPIKLAR ÜLKESİ ABD.

4
0
yanıtYanıtla
ARMUD:

NE BEKLİYORSUN Kİ AHLAKSIZ ABD DEN

3
0
yanıtYanıtla
....:

kadın istismarlığı . . yazıklar olsun. .

2
0
yanıtYanıtla
cosmos:

yav öyle olmasa niye para versinler o kadınlara zaten kadınları cinsellik için kullanıyorlar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title