Haberler

Tuğba Ekinci, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak istemedi! Sebebi ise epey ilginç

Güncelleme:

'O Şimdi Asker' şarkısıyla yıllardır adından söz ettiren Tuğba Ekinci, 23 Nisan'da dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Çocuk Bayramı'nı kutlamadığını söyleyen Ekinci, "TikTok'ta gördüğüm gençler, beni gelecekte şüpheye götürdüğü için kutlama yapmıyorum" dedi.

Birçok şarkısı bulunan ve farklı tarzıyla da gündeme gelen ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci'den şaşırtıcı açıklamalar geldi. Bu açıklamaların odağında da 23 Nisan vardı. Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, sosyal medya üzerinden 23 Nisan'la ilgili soru yağmuruna tutuldu.

"GENÇLERİN HALİ HARAP"

Ekinci, "23 Nisan'ı neden kutlamadınız?" sorusuna sosyal medya üzerinden cevap vererek "Uzun zamandır TikTok'ta gördüğüm gençler, beni gelecekte şüpheye götürdüğü için kutlama yapmak içimden gelmiyor. Gençlerin hali harap!" dedi.

Tuğba Ekinci, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamayı reddetti! Sebebi ise epey ilginç

HEM BEĞENİ HEM TEPKİ ALDI

Bu açıklamayı yaptıktan sonra ünlü şarkıcıya birçok yorum geldi. Çoğu kişi Ekinci'nin yaptığı açıklamayı haklı bulup beğenirken, kimi takipçiler de bu açıklamada genelleme yaptığından dolayı tepki gösterdi.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı Tuğba Ekinci Instagram Haberler

500

Yorumlar (2)

Gokhan Y :

Sacma bir sekilde hakli.

15
5
yanıtYanıtla
ihsanhan:

kadın hakkaten sacma bir sekilde hakli...

0
8
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title